Jedino sto zoranbg kaze mozda mu je taj lik nesto pretio,mene puko tako jedan klinac prso far dosla murja i kao znali ga,ajd se dogovarajte kaze cika,moze kazem mu ja al odma pare,ma nema odma,rekoh daj ti,i na kraju mu pisao prijavu al nije pustio do sutra tj dok ne donese pare i nadjem se ja sa njegovom kevom,kao mngo joj 150e ma daj pare ne smaraj izvadi onda kintu i zavrsena prica
Procena stete
Collapse
X
-
Malo pretrazivao i naleteo na ovo
(1) Осигураник губи право из осигурања:
...
3. ако је у тренутку саобраћајне незгоде под утицајем алкохола, дрога или других наркотика.
Comment
-
-
na svom autu ionako nema nikakvo osiguranje posto obavezno osiguranje se odnosi na osiguranje prema trecim licima (za drgue aute a ne nas).
a to sto je citirano podrazumeva da prestaje nadleznost osiguranja za ispaltu stete trecem licu i da potpuni teret svih troskova kako za svoj tako i za drugi auto pada na teret onoga ko je bio pod dejstvom alkohola/droga.
dakle, osiguranje tada nista ne pokriva i sve placa ko je skrivio stetu jer je bio pijan. (inace nema svrhe pominjati element pijanstva ako je isto pokrivanje osiguranja i za treznog i pijanog vozaca, cista logika).
+ moze da plati i odstetu osiguranju odnosno prilikom sledeceg osiguranja placa povisenu premiju (skuplje od normalne) posto spada u visoko rizicnu grupu, tzv. malus sistem.
e sad, koliko je praksa bliska slovu na papiru ne bih se upustao.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment