Sta znaci kad se na kontrolnoj tabli upali zuta sijalica ABS.BMW je e36 92 god.
zuta sijalica ABS na BMW-u
Collapse
X
-
Comment
-
-
Nadji neki "prashnjavi" put, ili plochnik prekriven prashinom i sitnim kamenjem, bilo shta gde nije "chist" asfalt, i sa 50 km/h zakucaj na kochnicu. Ako tochkovi zablokiraju/auto prokliza znachi da je ABS otakazao poslushnost
Ako si spushtao auto, ili stavljao vece tochkove od 16", to mozhe da bude jedan od razloga, na primer. Bice ipak, najverovatnije, da su ti kontakti senzora loshi, mozhda chak otkacheni. Proveri senzore, ochisti kontakte i nakon toga (za svaki sluchaj) skini klemu sa accu-a na minut-dva pa proveri situaciju.
Comment
-
-
Puls generatori su ti napred na glavcinama a nazad ka zglobovima poluosovina....videces zube i senzor.
Nije frka, nadji neki kanal i sve je prilicno uocljivo i pristupacno.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Zar ti nije jednostavnije da ga prikopcas na komp, i da ti kaze u cemu je kvar.Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Kod mog BMW-a istog godista ali E34 uzrok paljenja lampice bio je los kontakt na senzoru. Problem mi se javljao narocito po vlaznom vremenu. Jednostavno ciscenje resilo je problem i za sada 3 godine vec radi mi ABS.
Comment
-
-
jos nisam resio problem nemam bas vremena, e sad primetio sam da kad povucem rucnu koja mi je jako slaba posto su otisle pakne ugasi mi se abs, pa kad spustim rucnu ponovo upali na cekiranju, jel moguce da senzori reaguju i na zadnje pakne ako su pri kraju
Comment
-
Comment