Pretstoi mi put od jedno 500km u jednom pravcu i malo sam doterao auto ko konj za svadbu.Promenio gume i napunio azotom,zadnje opruge promenjene,sve neophodno u prednjem trapu i centriranje,ali plashi me josh lamela.Moj strah da moze neshto da otkaze se manifestuje kroz sledeka zapazanja.Znachi krekem prvom-supervuche,druga ko da gushi malo a sve ostale mislim da idu dobro.Zapazanje2 ,Jiche sam izasho malo na auto put i potego malo zeshe ,da vidim dali je dobro centrirano i balansiranoposhto ranije mi treslo na 150 i sa te strane sam zadovoljan ,volan spava ,shto se kaze ali od jednom mi veoma jako zasmrdela lamela9miris se kasnije izgubio i nije se vishe javljao)Jedan kolega sa posle mi je prichao da se i njemu ponekad isto deshava kad izadje na auto put posle duzeg cimanja kroz grad ali ipak....crv radi pa zato molim za savet shta da se radi.Da ipak idem ili da kupujem autobuske karteDali lamela moze naglo da otkaze ili to ipak ide postepeno.Dobro sam se potroshio za ovaj mesec(bilo i tehnichki)pa i ne ulazi mi u budjet da diram lamelu,a mozda samo bez veze stahujem

Comment