paknovi za prednje tockove

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

paknovi za prednje tockove

Treba mi pomoc pri izboru paknova (plocica) za prednje tockove...
    mislio sam Lucas ali nesto su mi sumljivi ovo prodavci...mnogo se cene razlikuju...

Opel Vectra B CD 2.0 DI 97'-98'- (estate)

poz
    Injection is good,but I'd rather be blown!
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe.. idi u Backi Jarak nek ti tip uradi pakne kao sto je meni radio.
    Ostavi se klasike i standarda, nizasta nisu...
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

pa moze li nesto detaljnije...kako se zove,sta ugradjuhe?ima li to veze sa onim azbestnim diskovima?

Comment

• BOOST
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Nema.. u sustini nebi trebao da ga spominjem jer nije bio nimalo poslovan, ali pravi dobru smesu za pakne, tu mu nemogu zameriti.
        Imam vizitku ali nemogu sad da ustajem, preumoran sam

sgrubor@eunet.yu

Evo iskopao sam mail iz DB , kontaktiraj ga...
        move your mind

Comment

• Black Knight
          CBC Senator XXL
          • 13.10.2004
          • 2020
          • Novi Beograd, kicblo

brate Boost nije hica...u svakom slucaju hvala...
          a kako si saznao za njega?

Comment

• BOOST
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Pravio mi je pakne i bili smo na putu da odradimo nesto ali se covek posle ovog maila izgubio

"
            Pocinje da gori u vezi obloga..
            Vec nekoliko dana iscekujem odgovor na pitanje o procentualno tezisnom odnosu azbesta u frikcionoj smesi.
            Ne zato sto mene licno zanima, vec zbog toga sto su obloge sa kojima ja vozim podigle prasinu na Svedskom trzistu.. i dobro i ne..

Dobro je sto se jedan deo specijalizovanih radionica za prepravke automobila vecih performasi, zaineresovao, jer sam ja bio i vozio par trka na Scandinavian Race Way (Trkacka staza koju pozes videti na Eurosportu kad su trke u Svedskoj).
            Isto tako i jaka internet medijska odbrana obloga koje proizvodis, dovode me u stanje da se zapitam da li je ispravno i korektno utrpavati azbest, jer ZNAM da ce pre ili kasnije doci do analize materijala i onda sam JA ekoloski kriminalac br. 1!

Trziste postoji isto tako i potraznja ( dobijam E-mail) svakog dana sa pitanjima, na koja moram da stvorim odgovore bez da posedujem cinjenice.

Kos jednom te molim (ne treba mi receptura) da mi odgovoris, da li je moguce napraviti tako dobru smesu, kao sto ste je napravili zadnji put , ali da se tezina azbestnih vlakana zadrzi na nivou od 1% .

Upravo imam jednu firmu koja radi sa tuningom Porsche 944 i jako su zainteresovani (i vrlo ugledni na Svedskom trzistu) za saradnju ali i oni hoce da se osiguraju da ne bude prekrsaja u zakonskim normativima.

Momentalno najjaca firma sa frikcionimmaterijalima je Performance Friction ( www.performancefriction.com ) i rade sa smesom : Ugljen , (grafit) metal , i do 1% azbesta (opet tezinski procenat).
            Da li imate mogucnosti za takvu preorijentaciju, pa u tome slucaju, ja sam spreman da se predstavim kao generalna agentura za Vas u Svedskoj. Trziste je ogromno a cena proizvodnje u Srbiji je toliko niska da bi trebalo orijentisati se na vece razmere. Ja sam spreman a da li ste Vi?

Sto se tice SAAB obloga za taj deo mi nije bitno jer se prodaju privatno samo onima u koje ja imam poverenja, te se sa te strane ne bojim da ce me neko otkucati.

Dakle, postoji mogucnost da se napravi nesto u vecoj skali, ukoliko tehnika dozvoljava...

Sa prijateljskim pozdravom:
            Predrag Pejicic / "Presho"
            Gislaved/Svedska

ps: Nemojte me pogresno razumeti ali ja znam da se pare ne prave preko noci, na iskren nacin, i zato sto se bolje isplanira bolji i rezultat bude.
            Ja sam svoju reputaciju stvarao 10 godina u Svedskoj kao hazarder za volanom i kad ja osudim nesto za dobro ili lose ne postavlja se previse pitanja oko toga.
            Svedske internet stranice su pune diskusija o mojim preterivanjima, no valjda se covek rodi takav da isteruje sve do granica mogucnosti, a sama cinjenica da znam sta radim dokazuje se sa time da sam jos uvek ziv.
            Motorsport nije ni malo bezopasan ali se sve svodi na kvalitet komponenata, jer gde nema poverenja nema ni rezultata. "

Zalosno, jer sam bio spreman da radimo, no da se javio nebi doslo do vodeno hladjenih, jer nebi imao potrebe

Ovo je zadnji mail koji sam mu poslao i vise nije odgovarao
            move your mind

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

pa i mene bi upalsio... cas ga hvalis, cas ga grdis, cas mu pretis, cas ga stitis....salim se...Mozda mu je komp.(pao mu "prozor")crko...pa ne moze da ti odgovori...e poslacu mu ja mali pa cu ti reci da li mi je odgovorio...

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

Znas kako Ranko, imas REMSA plocice, one su ti maksimum 1500 dinara, ja sam kupovao za Alfu prednje (hteo Lucas, al ih niko nije imao odmah). Sasvim sam zadovoljan. Svestan sam da nisu neke za ekstremne performanse, al mi to i ne treba bas. Nije da sporo vozim....

Lucasove su preko 3000 dinara, za Alfu 156 3500, a za Passat TDI 4400, to sam video u radnji.

REMSA sam kupovao u radnji RUCK-ZUCK u Nisu, oni su najjeftiniji i imaju najveci izbor, a imaju i prodavnicu u Bg. Radi se inace o spanskim plocicama.

Ovo sto ti BOOST preporucuje, neznam, ali mislim da nemas potrebu za njima, a i pitanje kako bi sve to funkcionisalo na standardnom disku, kakvo bi on opterecenje trpeo i sl.

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja sam vrlo skoro uzeo italijanske ETF plocice, cena je oko 2300 dinara prednje za moj Volvo preko UNIXa. jos nisam namontirao.
                  ali jesam montirao zadnje isto ETF i za sada su bez greske, ne skripe i ne prave talog od prasine, cena tih je oko 900 dinara.

u UNIXu imaju i Jurid kao poznati brend u rangu ssa Lucasom (doduse nisu imali za moj auto ali ti pitaj za Vectru).

imas Lucas prodavnicu u trznom centru kod Bogoslovije.
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

A sto ne probas Delphi,za mene za Astru su 3400prednje a 1700zadnje

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Originally posted by Wiz
                      A sto ne probas Delphi,za mene za Astru su 3400prednje a 1700zadnje
                      Ja sam na Astri imao i Delphi, pa sam stavio Remsa, kostale me 1200 din, i nisam primetio razliku, neznam kako se trose, ubrzo sam promenio auto. U svakom slucaju Delphi nisu 3 puta bolje, zar ne ???

Comment

• Black Knight
                        CBC Senator XXL
                        • 13.10.2004
                        • 2020
                        • Novi Beograd, kicblo

BRABUS je u pravu...A ne znam da li je Delphi(3400) bolji od Lucas-a(3000)...?

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Tu su negde,a mozda ga nadjes za malo manje od 3400

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Mozda su za tvojuvectru jeftinije nego za Astru

Comment

• Black Knight
                              CBC Senator XXL
                              • 13.10.2004
                              • 2020
                              • Novi Beograd, kicblo

Originally posted by brick
                              ja sam vrlo skoro uzeo italijanske ETF plocice, cena je oko 2300 dinara prednje za moj Volvo preko UNIXa. jos nisam namontirao.
                              ali jesam montirao zadnje isto ETF i za sada su bez greske, ne skripe i ne prave talog od prasine, cena tih je oko 900 dinara.

u UNIXu imaju i Jurid kao poznati brend u rangu ssa Lucasom (doduse nisu imali za moj auto ali ti pitaj za Vectru).

imas Lucas prodavnicu u trznom centru kod Bogoslovije.
                              e covek mozes li mi dati neke adrese, ubih se trazeci...

Comment

Working...
                              X