Gume za moju fabiu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

bejbe, odvescu te ja da centriramo taj trap
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

A za reglazu trapa pogledaj http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=5263
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

"Semperit Wintergrip" je dobio dobre ocene...Barum,Semperit i Continental gume možeš naći u firmi Coning iz Beograda uz garanciju od 5 godina.
        www.coningad.co.yu/
        Vodi računa da ćeš morati skidati letnje gume da bi stavila set zimskih što znači da treba razmišljati o njihovom pravilnom skladištenju.Najbolje je uzeti i komplet čeličnih felni (na otpadu od polovnjaka iz uvoza ili nekoj vulkanizerskoj radnji ) i na njih montirati zimske gume(skuplje ali trajno rešenje-isplati se)
        U uputstvu od auta piše koje dimenzije guma su dozvoljene za tu karoserijsku izvedbu i tip motora i toga se moraš pridržavati.Mislim da je tebi fabrički 185/60 R 14 T gde je T brzinski indeks gume (max 190km/h)

Comment

hvala vam svima na zaista opsirnim i korisnim odgovorima, a posebno ale944 koji se ponudio da me licno odvede da centriramo trap

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

bejbe, nemoras da se zahvaljujes , nego kad cemo da centriramo taj trap ?
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

@Bejbe: Obavesti nas kako si proshla i gde (kod koga itd).

@ale:
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Dren
                CBC Senator XXL
                • 24.08.2005
                • 1068
                • Sarajevo

Koliko ja shvatih, prednji par se "pojeo" s unutrasnje strane, sto ukazuje na trap/geometriju, tj. potrebu stimanja istog... U tom slucaju, svakako nece imati probleme sa skladistenjem tog para, jer ako je "pojeden", onda je samo za bacanje... Kako ide zima, M+S (zimske gume) se namecu kao rjesenje... Bar te prednje 2, a zadnji par ako nije "pojeden" moze gurati i dalje... Koliko je auto presao na tom fabrickom setu ? Kod njih je obicno u prvoj ugradnji Continental EcoConti, ili Kleber 185/60R14...

Ni sa jednom postenom gumom iz srednje klase ne mozes masiti, bice ti bolje nego dosadasnje, pogotovo ljeti... A na proljece, ljetne gume... Ima i rjesenje za to, zove se All-season guma, ali ih relativno malo fabrika pravi, i skuplje su nego ljetne ili M+S u istoj dimenziji... Naravno nije dobra zimi kao M+S, ni ljeti kao ljetna, ali se ne mora skidati i skladistiti... Mislim da je Good Year imao nesto takvo u programu pod imenom Vector 5...

Na centriranje ne smijem da te zovem, ubila bi me zena...

Comment

Working...
                X