kako da znam koji mi lezaj neradi, mislim da je lezaj u pitanju posto kad idem negde oko 60, 70 km/h pocne da se cuje onaj zvuk kao kad ode lezaj upitanju je bmw 1.8i 92 god.
Pa verovatno nije lezaj, verovatno ti nesto odzvanja ili vibrira. Inace kad lezaj ode on se cuje bez obzira na brzinu. Mogu i gume da budu ako su starije pa se deformisu po vertikalnoj osi i na odredjenoj brzini se cuju tj vibriraju, a kad ih stavis na balans masinu sve u redu.
U voznji mozes da cujes otprilike odakle dolazi buka. Kada podignes auto na dizalicu i vrtis rukom tocak videces da li pravi vecu buku, da li se teze vrti, da li zapinje kada se okrece, da li ima lufta...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
ja koristim stari oprobani metod
ako skrenes u desno, cuju se levi i obrnuto. prednji se mnogo deru i ponekad se prenose vibracije na volan, zadnji zvuce kao da teprati neka cesna ili neki dvokrilac...
ja koristim stari oprobani metod
ako skrenes u desno, cuju se levi i obrnuto. prednji se mnogo deru i ponekad se prenose vibracije na volan, zadnji zvuce kao da teprati neka cesna ili neki dvokrilac...
i do sad ni jednom nisam 'omasio
=]
Ovo mi je nesto poznato,dignem na dizalicu juga neki dan i malo zavrtim tocak a ono zvuk kao da sam tri metera kuruza nakrunio.
Probaj da pomeris zadnji tocak nogom da vidis da li ima lufta. Ja sam zamenio oba lezaja danas cena po komadu je bila 600 din i isto toliko za ruke.
Pozdrav.
Ako ti je trap u redu podigni auto, uhvati točak (sa gumom) i pomeraj gornji i donji kraj. Osetićeš luft u ležaju, ako ga ima. Možeš i podići prednji kraj (ako je prednja vuča) pa upaliti, tj. "provozati" točkove u vazduhu a neko neka sluša zvuke i uporedi... Na kraju, najjednostavnije, pregled trapa pre reglaže treba da je besplatan...
Comment