znam da je frka i za kesh i tako to ali NEMOJ da seches i sabijash opruge. Razjebacesh auto bez potrebe. Za mene sve 4 opruge -5 u MASSu koshtaju 200 evra. Bolje skupi kesh pa kupi opruge!
znam da je frka i za kesh i tako to ali NEMOJ da seches i sabijash opruge. Razjebacesh auto bez potrebe. Za mene sve 4 opruge -5 u MASSu koshtaju 200 evra. Bolje skupi kesh pa kupi opruge!
a koliko amortizeri jbg ...izadje dosta kad oces vishe od -3 da spustash
Najbolje je uzeti coilover suspension, ali to malo vise kosta, jebiga sve zavisi sta hoces i koliko para mozes da idvojis za tako nesto, znam da su D2 i K Sport coilovers dosta popularni i jeftini (mislim da se rade u maleziji) a kako sam gledao po nekim magazinima ima ih dosta i u europi pogotovo UK, raspitaj se malo.
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
evo sazno sam da u srbiji ima neki lik pre smedereva sto se bavi radom amortizera opruga neznam kako se zove mesto ali znam da je pre smedereva na autoputu beograd nis skrene se pre motela jerina ili tako nekako koga interesuje nesto vise broj tel na pm
Opruge nikako nemojte seci i sabijati, ljudi pa nije to yugo bre...
A amortizeri se ne moraju menjati, mogu se obraditi vec postojeci.
E sad kad kazes obrada to vecina odma pomisli na neka cuda muda i silne prepravke ali nije tako, sve se svodi na to da se stablo amortizera(ona "sipka" sto izlazi) skrati i nareze jos navoja(onoliko koliko je spusten auto) i time se postize da se posle stavljanja kracih opruga amortizer ponovo nalazi u normalnom polozaju odnosno da nije sabijen do kraja...
A to vam moze uraditi bilo koji strugar, evo imam ja ortaka koji ima strug i radi po malo sa tim stvarima pa zato i znam toliko o tome, a kontam da bi bio raspolozen da odradi to nekome uz minimalnu naknadu...
Comment