hladno ispravljenje lima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

hladno ispravljenje lima

Ne znam da li sam promasio temu, ali bi da pitam nesto:

naime skoro me pijana ****** u dva popdne overi odpozadi, to jest nasloni svoj 206 na moju kuku (njemu je bilo kuku lele) a meni malo "nazuljio" vrata gepeka.

Cuo sam i dobio kontakte za neke majstore koji rade "hladno ispravljanje" ili kako se god to zove, pa vas pitam

"valja li to, ima li ko iskustva sa time"???

a naravno i cena ako postoji cenovnik
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
  • yuhica
    CBC Član
    • 20.04.2006
    • 45
    • Zemun

Postoji u Zemunu u save kovacevica jedan majstor koji to radi bez grejanja i cukanja.Cena varira od povrsine koja se radi.Posle njega nema farbanja ako farba vec nije skinuta!
    146 1.6 twin spark , 164 2.0 v6 pa jos TURBO , FIAT punto 2

Comment

• Čiča
      CBC Senator XXL
      • 14.12.2005
      • 1621
      • Beograd, Vidikovac

E pa za njega sam i cuo i sada me samo zanima da li je neko to radio i ako jeste, cisto iskustva vezano za taj nacin ispravljanja..

"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ule&t=3691

lalallalalala
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Čiča
          CBC Senator XXL
          • 14.12.2005
          • 1621
          • Beograd, Vidikovac

Vise nego zahvalan,

na cemu ???

pa na tome sto ne umem da se nateram da pre nego sto nesto pitam koristim opciju search???

Milism da je lenjost jako uzela maha kod mene (neki tvrde da je bolset)

Hvala @neman

Comment

• Čiča
            CBC Senator XXL
            • 14.12.2005
            • 1621
            • Beograd, Vidikovac

Samo update, tel coveka je 064/2027373, zove se Dule, a popravke se krecu od 20-100 eura, ali mora da se dotera auto i da se naravno na licu mesta odredi cena.

Comment

• Čiča
              CBC Senator XXL
              • 14.12.2005
              • 1621
              • Beograd, Vidikovac

Preporuka za majstor Duleta. Ja sam na Vectri imao napred na haubi ulegnuce i na petim vratima pozadi. Odradjeno je extra. Cena zavisi od slucaja do slucaja. Kod mene za oba ispravljanja 3000 din. Kada budem imao malo vremena slikam.

Zenin auto koji je bio prilicno overen (hauba) ispavljenj skroz, ali se malo i poznaje.

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

I meni je Dule radio vece ulubljenje na desnim vratima i prezadovoljan sam! Inace gledao sam dosta puta dok je radio ulubljenja od grada. Koliko tu strpljenja i vremena treba pa to je strasno. Na kraju fino naplati.
                Jednom prilikom je bio jedan Rover 600 kome je krov licio na karton za jaja. Bukvalno nije bilo milimetra gde nije udario grad velicine kajsije. Uradio ga je vrhunski. Ni iz jednog ugla se nisu videli talasi ili neko prelamanje!
                MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Working...
                X