Zamijenom diskova je riješen problem jer su diskovi bili toliko istrošeni da su dobili zub(utor)izmedju površine prianjanja pločice na disk i gornjeg ruba samog diska.Taj gornji rub diska je zapinjao na kočiona kliješta.Mislim riješeno je već al možda ovaj odgovor poslužu ostalim članovima koji se možda susretnu sa sličnim problemom.Pozz!
Struganje iz prednjeg kotaca kod skretanja
Collapse
X
-
Ma bježi..Preuzeo sam od svog starog auto sa 500000km i on mi tvrdi da su diskovi mijenjani a u stvari i nema pojma što su mu ovi u servisu sve mjenjali(što su ovi itekako dobro koristili i naplačivali)..na kraju mi prijatelj što ih skidao veli da su diskovi sad vjerovali ili ne original ugradnja
Zar bi moj stari trebao razmišljati da li su mu diskovi potrošeni ili ne kad na svakom servisu ostavlja preko 1000eura
? Ja sam se zainatio i odlučio ne voziti auto na servis tim kretenima i rekao prijatelju da vidi što sve treba promijeniti i nek stavi na papir..Kupio sam sve potrebne djelove auto složili u 2 dana koko spada.Čovjeku doslovno platio za burek i čevape a utegao mi auto tako dobro da nitko ne može vjerovati da taj auto ima 500000 iza sebe
Pogotovo tko se vozio prije u njemu..sve lupalo,škripalo a sada tiho bez itijednog popratnog šuma
prika mi još i vrati stare djelove što ih zamjenio što u nijednom skupom servisu nisam doživio
Koštalo me ko sv.Petra al ne žalim para kad je posao dobro napravljen
Comment
-
-
Originally posted by g60I tu ima leka
Kupi se nova mangetna i zameni. Ocisti se homokineticki i napuni sa novom grafitnom mascu i trajeeeee..... Sve to ide u kitu sa novom mangetnom.
Pre otprilike 6 meseci mi je majstor primetio da su pocepane obe manžetne zglobova, ali ja tada nisam primećivao nikakvo lupkanje koje je karakteristično za oštećene zglobove.
Kupio sam samo manžetne (kako kažeš u kitu sa mašću) i majstor je zamenio. Doduše, NIJE prvo oprao zglobove već na oko pogledao i video kao da su dobri i dodatno podmazao. I sve OK.
Da dodam, otprilike u tom periodu su i diskovi ravnani (treslo pri kočenju) - od tada i sada OK, ne trese.
Ali sada počinje da mi se čuje lupkanje kod motanja. Neće uvek, ali skoro uvek se čuje. Pogledao sam manžetne - još su cele.
Da li su zglobovi konačno propali ili može biti nešto drugo?
I još nešto... trap je gledan, centriran i sve je OK.
Ali mene ubija što se uvek (od kada je kod mene - zadnjih 40.000km) jasno čuje lupanje prilikom prelaska preko i manjih rupa. U pitanju je inače Almera 1998.godište. Ubija me pogotovo kada se provozam u ortakovoj Laguni (isto 1998.g.) koja prosto upija slične rupe.
Da li su u pitanju samo amortizeri, odnosno šta sve treba da se promeni da bi auto 'klizio' po putu? Pod pretpostavkom da je trap stvarno utegnut (nisu imali nikakve primedbe na stanje trapa u čuvenom Miler servisu u Gruži- inače ne rade reglažu ako nešto nije u redu već te vrate dok to ne središ).
Hvala...
Comment
-
-
Originally posted by Ljubo
Pre otprilike 6 meseci mi je majstor primetio da su pocepane obe manžetne zglobova, ali ja tada nisam primećivao nikakvo lupkanje koje je karakteristično za oštećene zglobove.
Kupio sam samo manžetne (kako kažeš u kitu sa mašću) i majstor je zamenio. Doduše, NIJE prvo oprao zglobove već na oko pogledao i video kao da su dobri i dodatno podmazao. I sve OK.) pa onda zaviti.
Tako i kod tih zglobova,onog trenutka kad udju sitna zrnca peska i prasine u zglob samo je pitanje vremena kad ce riknuti...
Cistoca je keva!
Comment
-
Comment