sta da ti kazem...Toyo ovde ama bas niko ne koristi od tih tjunera ili normalnih vozaca..a ono to nisam imao necu da tvrdim da je lose ili dobro...iso tako zavisi i od asfalta...ne mogu da se otmem utisku da je kod nas u Srbiji nekako ljigav ...inace imao sam dosad bridgestone potenza reo50(fiat,mazdamps),fulda carat atiro,goodyear eagle f1 gs d3,falken fk 452(passat)...
1.potenza...ocena deset-po suvom i po kisi
2.fulda....spram cene kvalitet i pouzdanost suna spici...na suvom moja ocena 8,na mokrom 10(fulda je jeftini goodyear)
3.goodyear...sta reci na suvom 10...mokrom 7
4.falken...452 je bio apsolutan promasaj na 4x4 passatu...srednja ocena...6
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Za prvu se u potpunosti slazem, sta mislis zasto sledece godine u formuli ostaju samo japanci?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Vrlo interesantan komentar sto se tice karakteristika na mokrom, a sta se konkretno nije svidelo?
Mislim, s'obzirom da je to letnja guma koja je na svim nezavisnim testovima pobedila i dobila ubedljivo najvise ocene za ponasanje na mokrom putu, pre nje nijedna letnja guma nije dobijala takve ocene za ponasanje na mokrom.
A na suvim testovima su je pobedjivale druge gume tipa Yoko. Advan Neova AD07 a jasno je i zasto.
Fulda mi je na 15" tj: 195/50/15 bila jako izdrzljiva (bocni karkas) ali po kishi katastrofa. Kako vozim drugom i dodam jace gas a ona muchena od plastike samo prokliza. Za prvu brzinu da ne komentarisem.
Sada na 16" tj: 205/50/16 vozim wredestein ili kako vec i prezadovoljan sam! nema proklizavanja, balona... A ima i guarante 5 godina sto je meni suludo po danasnjim propisima ( mislim na eu).
Drugar je na dostavnom vozilu izmenjao good year gomilu, sami baloni. Kaze, dodirnes ivicnjak i...
Pozz
I mene cudi lose iskustvo sa Good Year-om po kisi. Oni su napravili strahoviti napredak sa letnjim gumama u kisnim uslovima. HydraGrip i Excellence su referentne gume za kisu. Njihove karakteristike sutoliko ispred da cak mogu da se uspesno upotrebljavaju i po slabijem snegu bez problema.
Ja licno sam vozio HydraGrip (odabrao sam ih na osnovu testova i iskustva drugih korisnika u inostranstvu) i malo je reci da sam bio odusevljen...
Pa ukoliko tražite dobru gumu za po kiši, tražite sportsku gumu za suvo. Dakle ne one sa extremno sportskim šarama (ala GY Eagle F1), nego malčice umereniju sportsku varijantu. Te gume se troše brže, jesu bučne, ali pružaju sjajne performanse po suvom i u 90% primera predstavljaju odličan izbor za po kiši, zbog šara i pre svega kanala koje imaju, te bočne potpore. Naravno, ova priča ne pije vodu pri vlažnim kolovozima pri niskim temperaturama, jer ako je previše hladno, ta sportska guma ne ponaša se isto (dobro) kao kada je toplo.
Comment