Kako da znam da imam vazduh u kocionom sistemu? Dok stojim na semaforu sa upaljenim motorom i drukam kocnicu cuje se ono karakteristicno sistanje kao kada je auto ugasen a druka se kocnica. Radjen je kocioni cilindar na levoj dobos kocnici pre 2 dana.Ako je problem u vazduhu ne bi bilo lose da mi kazete kako se ispusta,tj postupak(znam da trebaju dvojica). Auto Skoda favorit 91.
Servo uređaj
Collapse
X
-
Ja se plasim da mu ne crknu sijalice od stop svetla od silnog drukanja.
Moguce da je membrana u servu ili je crevo serva naprslo. Oseti se pod nogom da li servo radi. Ako stiskas kao lud a ne koci ...
Ovako napamet. Ako je kocnica tvrda nema vazduha. Ako je "gnjecava" i tone mozda ima jer je vazduh u cevima stisljiv a tecnost nije. Prosta stvar.
Comment
-
-
Originally posted by dranixOvako napamet. Ako je kocnica tvrda nema vazduha. Ako je "gnjecava" i tone mozda ima jer je vazduh u cevima stisljiv a tecnost nije. Prosta stvar.
Jel da proverim crevo serva?
Comment
-
-
Originally posted by burcaZnaci kada udaram,stiscem,skacem po pedali cuje se karakteristicno sistanje i svakim "udarcem" kocnica je sve tvrdja dok na kraju bude extra tvrda.
Jel da proverim crevo serva?"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
Comment