Golf 2 kvacilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lnicks
    CBC Član
    • 14.05.2006
    • 38
    • Zrenjanin

Golf 2 kvacilo

Pozdrav svima

e pa ovako,imam problem sa kvacilo na golfu 2 benzincu 1,6...naime menjao sam skoro menjac sa 4 na 5 brzina,naravno,promenio sam i set kvacila,stari je bio potrosen(izlizan) e od tada mi se javilo to da mi je visoka papucica kvacila,kada olabavim sajlu normalno,spusti se ali kao da je jako labava do pocetka stiskanja druk lezaja,uporedio sam sa starim menjacem i on kao da ima neku oprugu koja dodatno spanuje sajlu,a na ovom menjacu toga nema,automatski slobodan hod sajle je jako labav,da li da doodm neku oprugu spolja na sajlu ili,je to neki kvar u menjacu,naravno kupio sam ga polovnog i funkcionise savrseno,ali me nervira sto mi je visoko kvacilo

ala ga razveza za prvi post..

/lnicks
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ti razveza... ma jok

Negde fali opruga definitivno
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• lnicks
      CBC Član
      • 14.05.2006
      • 38
      • Zrenjanin

ima li negde da se skine neko servisno uputstvo,ili konstukcija menjaca?

/lnicks

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

Moguce je da fali oprugica koja vraca druk lezaj nazad, ali nije to nikakav problem tj. ja ne bi skidao menjac za tako nesto, a moguce je da je opruga samo malo slabija pa ti je taj prelazak malo neobican dok se ne naviknes. Druga stvar, mozes na sajlu da stavis jacu oprugu i dobices efekat koji trazis, mada sam ja uvek za mekse kvacilo, pogotovu ako auto pretezno koristis u gradu kao vecina.

Comment

• lnicks
          CBC Član
          • 14.05.2006
          • 38
          • Zrenjanin

e,p sad,da li postoji ta mala oprugica,ne znam.to je ona izvrnuta korpa sa malim druk-om i sipkom koja prolazi kroz ceo menjac. a nemam nikakvu oprugu na sajli,nije je ni bilo,a kvacilo je lepo meko,nego me nervira propadanje kvacila,koje je nekontrolisano,kada olabavim sajlu na normalnu visinu,ne znam da li sam bio jasan,mogu da uslikam pa da vam bude jasnije

/lnicks

Comment

Working...
          X