Originally posted by Wartburg
"WRC" rucna...
Collapse
X
-
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
-
-
Znaci ipak ces je turis na Kalibru? Mozes sam da napravis to samo ima jedan mali problem, treba da imas garazu, ako to imas sve, ali bukvalno sve mozes da uradis i jos ako ti je Fikus u pitanju. On je barem jeftin pa s njim mozes da se igras.
Comment
-
-
Originally posted by WartburgZnaci ipak ces je turis na Kalibru? Mozes sam da napravis to samo ima jedan mali problem, treba da imas garazu, ako to imas sve, ali bukvalno sve mozes da uradis i jos ako ti je Fikus u pitanju. On je barem jeftin pa s njim mozes da se igras.
Za sad cu da se bakcem fikusom. Sleduje mu nova skoljka, novi motor (zapravo bice to potpuno drugi auto), roll bar itd...- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Re: "WRC" rucna...
Originally posted by HondaOriginally posted by luka.lP.S. Ne radi se o kalibri...
Comment
-
-
Re: "WRC" rucna...
Originally posted by cosworthOriginally posted by HondaOriginally posted by luka.lP.S. Ne radi se o kalibri...Posle ovoliko vremena...?
Nabijacu postova...- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Bla, bla....
Bar ovde ne moram da brinem o tome... Bleja...
A i ovde mi ne mozes nista!!!
Comment
-
-
Originally posted by cosworthBla, bla....
Bar ovde ne moram da brinem o tome... Bleja...
A i ovde mi ne mozes nista!!!SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Originally posted by cuore sportivoOriginally posted by WartburgAko ces vec da se igras sa hidraulikom, onda napravi i WRC kvacilo. Taman menjac montiras iz volana.
A ovo wrc sam ja stavio cisto da bi ocarao na sta se misli...- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Originally posted by NenadVerovatno se misli na sekvencijalni menjac
Ovaj na slikama moze da se ugradi u sve VAG rucne menjace za poprecne motore- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Originally posted by luka.lOriginally posted by NenadVerovatno se misli na sekvencijalni menjac
Ovaj na slikama moze da se ugradi u sve VAG rucne menjace za poprecne motoreBoost or bust...
Comment
-
Comment