Mislim da osecaj za gume zavisi od vozaca do vozaca, a pogotovo od kola. Yokohamu nisam nikad vozio ali sam cuo od vise ljudi da nije za nase uslove i puteve. Za Barum dajem preporuku pogotovo letnju varijantu+kisa, a za Savu eskimo s3 i s2 dajem svaku mogucu preporuku. Prethodne 3 zime od kako ih imam su mene i mog Yugica izvukli po ledu i snegu 100x....Prosle godine sam od NS do BG prosao autoput u 7h posle neprekidnih 20 sati vejavice - na putu je bilo min 10-15cm snega. Stigao sam bez ikakvih vecih problema. Cena prihvatljiva, kvalitet solidan, poprilicno mekana guma i obavezno uzimati Slovenacke i Poljske - nikako Turske.
Yokohama-Barum-Sava
Collapse
X
-
Ja sam jako dobre stvari cuo o Yokohami A539, ali je nikad nisam vozio. Iz te klase mozes da pogledas Toyo T1-R. Kao sto vec rekose, ove gume se brze trose, pa ako prelazis puno, a sportska voznja ti nije prioritet, Barum bi trebao da te zadovolji. Sava...hmmm, nebih uzimao ove koje se prodaju na nasem trzistu (i trzistima istocne evrope), zbog gore navedenih razloga i kvaliteta
Comment
-
-
Comment
-
-
ako nije kasno mozda i odavde ima nesto pametno da se vidi!
Comment
-
Comment