Planiram da stavim jaci kocioni sistem na punta koji je inace onaj sa 55ks.Razmisljao sam o nekim lancinim diskovima i celjustima sa modela 2.0 turbo ili mozda od punta gt ali sigurno sa nekog jakog italijana, ALI kad sam pitao majstora kako mu se cini ideja on mi kaze kao narusava se simetrija ili tako nesto pa mi on ne preporucuje.Molim da mi neko pojasni i obrazlozi dal da stavljam bolji kocioni sistem ako DA zasto DA,a ako NE zasto NE.Hvala unapred na napisanim odgovorima
Stavljanje jaceg kocionog sistema kod punta???
Collapse
X
-
Lpr kaze standardni 240x11, jaci slede 257x12,do 257 x 20na sporting modelu naravno mislim na diskove ,mislim da ces morati da menjas i celjustiJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Mozes da stavis ventilirajuce diskove od 240mm sa fiata uno turbo ali se jako tesko nalaze klesta.
Bolje varijanta su ventilirajuci diskovi od 257mm koji se ugradjuju na vecinu vecih modela. Oni ne mogu da stanu u 13" tocak ali posto prelazis na 14" nema problema.
Naravno, trebaju ti i diskovi i celjusti zajedno sa nosacem. Zamena se uglavnom vrsi bez prepravki ili uz ubacivanje podloski. Vrlo jednostavno.
Zadnje kocnice nema potrebe da diras.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
A, onda ok... Mada, znas valjda da Punto nema neku sasiju za mnogo jak motor ? Bar onaj moj 1.1 55KS je lepo izdrzavao sva maltretiranja i mnogo tereta je preneo, ali da stavljam u njega neku mrcinu, to nikako...
Da, i dobro je kocio
Tek od mk. 2 imaju sasiju za jace motore. mk.1 ima i vesanje kao yugo...
Comment
-
Comment