Meni su plo?ice skripale kao nenormalne (ne se?am se da li kad su hladne ili kad se ugreju, mislim ovo drugo), trpeo oko 200km gradske vožnje i pokušaj 2500km CG i nazad da ih "razradim" nije uspeo...
Delphi diskovi i plocice ?
Collapse
X
-
A te sto prljaju manje trose diskove jer su mekse a i manje skripe.
Ista stvar kao kad bi smo izuli talijanske cipele i bosi isli po blatu da ih ne isprljamo.
Neki ljudi ocigledo ne shvataju sta je auto ili nece da se pomire sa cinjenicama. Ako hoce cisto neka skupljaju modele automobila i cuvaju u staklenoj vitrini. Po toj logici ne bi trebalo da se prodje ni kroz BG nikada kad pada kisa od onog silnog blata. To vec nikome ne smeta.
Slazem se da i takav proizvod treba da postoji samo sto bi ja izabrao one koje ispustaju prasinu. Ne zbog cene
Comment
-
-
delphi diskovi - korektni
delphi plocice - pretvrde
jc diskovi - korektni
ferodo premier plocice-mekane i dobre
brembo diskovi - skart i ne preporucam
eto, moja iskustva"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by M-powerZloran je sada gotov.
Car...moze kod mene
M malo si se prevario, jos nista nisam odlucio. Pa ljudi, toliki je izbor da je tesko odluciti ove ili one. Pa jos kada se pojave oprecna misljenja, nastaje konfuzija.
Prvi ciklus sredjivanja auta mi je zamena seta kvacila (narucen original), zamena dihtunga kartera (piski na sve strane), semerinzi radilice i menjaca, svi kaisevi i spaneri, servis ili zamena servo pumpe volana, servisiranje alternatora i anlasera.
Druga faza su prednji i zadnji amortizeri, diskovi i plocice napred, i verovatno neki lager tocka.Pozdrav / Zloran
Comment
-
-
Originally posted by Zloran
Sto sam gotov? Kako gotov?
M malo si se prevario, jos nista nisam odlucio. Pa ljudi, toliki je izbor da je tesko odluciti ove ili one.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by *Egon*Za one koji malo duze voze automobile, samo da vam napomenem da se Delphi nekad zvao Lucas (normalno samo na ono sto se vrti oko kocnica).Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Originally posted by uglavnom_bezopasniDelphi je ubedljivo najgori, najskuplje, a ?kripe kao da sam stavio gvo?dje na gvo?dje...
delphi plocice na delphi diskove - katastrofa koju si opisao (kombinacija koju imam trenutno na oplu)"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Yurid diskovi (2250din par, Astor Sarajevska)
i Ferodo plo?ice (1550din AutoMa?e Žarkovo kod mene šljakaju sasvim ok. Zacvile ponekad, vrlo retko i samo u sporoj graskoj vožnji.
Nema riseva na diskovima (posle oko 3000km) a plo?ice izgledaju sasvim korektno.
Rasprava o kvalitetu u Srbiji je malo uzaludna... Skoro svaki originalni deo je bar solidnog kvaliteta ali ovde ni u radnjama ne znaju gde su šta nabavili a kamoli iz koje države poti?e...
?ast (eme) pojedinima!Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
-
e ljudi svasta sam probao od najgoreg fusa da skupih i firmiranih delova,ali sto je interesantno,u isto vreme sam stavio roland plocice i na fiata i na opela,na opelu sam skinuo posle 1000km a na fiatu presle oko 10000km,tadasnji lukas skinuo i na jednom i na drugom zapalio diskove,zelene ferodo mislim da su taret solindne,malo skripucu dok su hladne,qh solidne slicno se ponasaju,za sad imam remsu i extra se pokazale,na opelu mi je crveni ferodo jako lose pokazao,ali zato na fiatu i alfi savrseno,a sto se tice diskova,kupovao sam svasta i ostao na polovnim originalimako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment