Koji amortizeri ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloran
    CBC Veteran
    • 11.01.2005
    • 130
    • Beograd

Koji amortizeri ?

Bilo je price o amortizerima, ali dajte jos malo preporuka.
    Imao sam na autu i original - koji su dosli sa autom, i Monroe gasne - posle godinu dana su popustili, zatim ista prica sa KJB, sada su trenutno neki uljni Gabrijel - iz doba krize pre 2 godine. Znaci ista stvar, prvu godinu dana kako tako, a onda pocnu da posustaju, a moja vosnja je uvek bila da maximalno izbegavam rupe, prelazim preko sina sporo, na ivicnjak se penjem kao najgori penzioner, ali ne vredi. Mozda bi trebalo da okernem list. Znam da je ovaj auto malo tezi napred, ali ima i vecih i tezih auta.
    Pre neki dan sam video u ulici save Maskovica na Vozdovcu (kod Dinare) izlog u njemu Kony amortizere. Nisam imao vremena da stanem i da se raspitam za cene ali cu to uraditi za neki dan.
    Sta preporucujete i gde?
    Pozdrav / Zloran
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Naleteo si na zastupnistvo za koni...skoro otvoreno...bas me zanima koje su cifre

Ako ti je ovo do sada sto si vozio sve bilo nezno ja ti preporucujem svabski gasni BILSTEIN ....mislim da su oko 60-65eu/kom
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Zloran
      CBC Veteran
      • 11.01.2005
      • 130
      • Beograd

@ M

Pre nego sam uzeo KYB i Bilstein su bili u opciji. Cak sam bio i dogovorio da ih nabave - zaboravio sam koja firma ali su na zadnjoj stanici 31 na konjarniku - medjutim kada je trebalo da dojem po njih rekose mi kao ima ali nema, a ja sam se spermao za odmor pa tako po nekim prporukama naletim na KYB, i ... razocaram se.
      Ajd' prvo da proverim cenu za Kony, pa cu da izvestim, pa odlucujem.
      Pozdrav / Zloran

Comment

• Zloran
        CBC Veteran
        • 11.01.2005
        • 130
        • Beograd

Originally posted by M-power
        Naleteo si na zastupnistvo za koni...skoro otvoreno...bas me zanima koje su cifre

Ako ti je ovo do sada sto si vozio sve bilo nezno ja ti preporucujem svabski gasni BILSTEIN ....mislim da su oko 60-65eu/kom
        M zvao sam juce predstavnistvo KONY-ja , to je u stvari Dinara AD tel: 011 / 249 23 69.
        Za moj auto imaju sport i "putnicke" amortizere. "Putnicki" gas prednji kostaju 8967 din + PDV, a cenu za zadnje sam zaboravio
        Takodje sam pitao i cenu za original Fiat: prednji 8470 din , zadnji 5350 din.
        Pozdrav / Zloran

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Bolje Koni onda nego taj fiatov original.
          Naravno, ako su gasni i jedan i drugi i ako su karakteristike slicne a trebalo bi da su.
          Moguce je takodje da su ti "putnicki" Koni uljni. Ako su Fiatovi gasni onda bolje Fiat.

Comment

• Zloran
            CBC Veteran
            • 11.01.2005
            • 130
            • Beograd

Mislim da cu ipak da se odlucim za Bilstein. Idem popodne kod M-a da se izdogovaramo za sve delove sto mi trebaju, pa i za to.
            Pozdrav / Zloran

Comment

• Zloran
              CBC Veteran
              • 11.01.2005
              • 130
              • Beograd

Pa evo ovako, kako M rece Bilstein nisu imali za moj auto, i "ubedio" me je da uzmem Sachs, prednji su Twin Tube. Malo sam presao od juce, + novi prednji diskovi i plocice, + moram da odem na reglazu prednjeg trapa, ali utisak je za sada OK. Kada sve legne malo cu da pojurim po nekim krivinama, pa cemo videti. A sto se izdrzljivosti tice to ce vreme pokazati.
              Pozdrav / Zloran

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Pazi...nemoj mnogo da juris
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• g60
                  CBC Senator XXL
                  • 20.10.2006
                  • 1011
                  • Vrachar je majka ;)

Samo NE one Alko... Moj drugar ih je stavio na korsu staru par godina (tada) a oni mucheni propishali ulje posle par hiljada... Garancija? Bua

Comment

Working...
                  X