Odneo sam kod Ilije, porazgovarao sam njim, cena ce biti oko 800 dinara(nije puno), ali bice tek gotovo u sredu, znaci za 5 dana.Uploadovacu slike da vidite kako je izgledalo pre i posle.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Mozda sam ja lose procenio, mozda tu ima i 15 cm, nisam siguran.Gledaj nov kompletan retrovizor je 20 eura, bolje mi je da dam 10 i imam retrovizor nego da dam 20.Mada i ovaj cu morati gitovati, farbati...Al sta je tu je.
Videcemo hoce li odraditi kako treba, za te pare bi trebalo da to valja, jer je taj metal debeo svega 2,5-3 mm .
Zavario covek, fantasticno, ne moze bolje, i obradio lepo....AKo ste zainteresovani uploadovacu slike pre i posle da vidite.
Jednom recju ja sam odusevljen, i preporucujem ga.
Da bio je od aluminijuma.Nego jedan savet, ukoliko vam se desi nesto slicno, nemojte da pokusavate da lepite super(smart) lepkom jer je posle veliki problem uraditi to kako valja, takodje nije preporucljiv ni onaj tecni metal, jer ne moze da zalepi a samo napravi problem.Kao drugo nemojte sami masinski obradjivati, tipa sljafovati kako bi skinuli necistocu, jer vam se deo moze pokriviti.na zavareno mesto se stavlja prvo spric git, kada se to osusi farba se, ja sam farbao lak(auto) sprejem, bez sjaja, i ispalo je kao original.
Comment