Koje koèione ploèice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bagu
    CBC Senator
    • 21.06.2006
    • 245
    • NS

Koje koèione ploèice

Na Themi imam lpr-ove plo?ice od letos od kada sam uzeo auto i bilo je sve u redu do skoro.Sad kada stajem kao da staje GSP škriiiipiiiiiii u p.m. a mesa na njima još uvek ima i to dosta.Rešio sam da ih promenim i da uzmem nešto što ne škripi ,e sad sam u dilemi da ne prodjem kao sa Temprom zadnje menjanje na najlonu sam uzeo neke Njema?ke mi baja prodao u "orginalnom" pakovanju , platio sam ih fino a ne škripe garant ali kada sam montirao jujuju ravno katastrofi.
    Danas sam malo telefonirao i u punudi našao slede?e:
    lpr -1900din
    Simer tako se izgovara lik iz auto italie i tvrdi da ne?e nikada zaškripati 2000din
    Lucas a da li je orginal ,da ne bude kao OSRAM made in Bulgaria 4200din
    Ferodo negde oko 4000 ?ovek nema na stanju a može da nabavi.
    Ako neko zna koje bih mogao još da ubacim u kombinaciju ili da je imao iskustva sa ovim koje sam naveo bez lpr i kako mogu da provalim da li su orginal neka napiše.
    Hvala
    Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Neka ti nabavi Ferodo Premium ako moze.
    Mekane su i dobre. Ocisti dobro lezista plocica i ne bi nikako trebale da skripe.

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Ne postoje plocice kojima se ne desi da nikada ne skripe....i najjeftinije mogu da ne skripe.
      Zavisno kako su upareni diskovi...kakav je kocioni sistem, koliko je istrosen, koliko su diskovi dozivljavali termicki stres itd.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Zloran
        CBC Veteran
        • 11.01.2005
        • 130
        • Beograd

Ja juce "podigao" auto sa servisa, promenjeni prednji diskovi-Jurid i plocice- Jurid- J "klase" (M ce da me ispravi ako gresim) ali jos nista za sada nemogu da kazem kakv-i-e su dok nelegne i nepredjem malo vise km.
        Pozdrav / Zloran

Comment

• ljube-kugla
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 1531
          • batajnica

mislim da na themu odgovaraju od mecke 124-vorke,pa ih uvaljuju po ceni hvalitenijih,ja sam ih stavio na cromu i ubise od skripe,pa cak i u voznji,sa ferodo(crvrno)pakovanje bio sam zadovoljan,i remsa nisu lose,mada preporucuju za alfe 164-vorke lukas,a ja nisam bio zadovoljan palio je diskove,e sad verovatno sa lukas diskovima idu i lukas plocice pa se dobro pokazu,s obzirom da alfa 164,croma i thema imaju iste trapove sigurno imaju i iste kocnice
          ko na nas krene iz mesta je naje&o
          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
          X