DISTANCE sa 4x114,3 na????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

DISTANCE sa 4x114,3 na????

Znaci najmanje (tipa 2cm po strani), na 4x100(ovo verovatno moze) ili 5x100(ovo nemam pojma el ) moze , kolko pare i gde>?
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

a zasto to radis?ne mozes da nadjes felne sa rasponom rupa koji odgovara tebi ili?
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• mirdza
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2005
      • 2437
      • Katowice (PL) / Banja Luka
      • AGP / W126

distancijali toga tipa su rijetko debljine ispo 30mm a cijena je +100euro komplet
      Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• dare156
        CBC Senator
        • 07.03.2007
        • 282
        • Beograd

Trenutno mi neki tip pravi debljine 18 mm. Moze da napravi sta god pozelis. Ne znam koliko ce kostati. Trebalo bi da budu sutra gotovi . Ako budu ok saljem ti sliku(da vidis kako izgleda) i tel. od majstora.

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

Pa izbor felni sa 4x114.3 je smesan, al na kraju cu da kupim nove ako su distance vise od 80e
          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
          X