Kao sto su mnogi vec rekli, ta lampica i prekidac su vezani samo za rucnu, nemaju nikakve veze sa ostatkom kocionog sistema, samo ti preoveri taj prekidac i malo ga ocisti, ja sam na mom golfu imao slicnih problema, samo proveri to i nema brige, naravno ako ti nije nesto u tabli, ali nebi rekao tamo se meni nista slicno nije desavalo, uvek je problem bio dole na prekidacu.
Pali mi se lapica za rucnu kocnicu
Collapse
X
-
Problem resen. Ipak nije bilo do prekidaca, otisao mi je zadnji levi kocioni cilindar.
Majstor kaze da ova lampica ima veze sa nivoom ulja i da se pali ako je nivo ispod minimuma.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Pa ne znam sta da ti kazem i meni je malo cudno da je povezano ali pitao sam majstora i on kaze da je povezano.
Koji motor i godiste?
Moje je 1.6 55 kW, 1990 g.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Cisto da otklonim nedoumice oko sijalice
Skinuo sam Haynes manual sa http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01 i u njemu pise da je nivo kocionog ulja povezan sa sijalicom za rucnu kocnicu.
Probao sam ovo sa slike i meni se pali lampica tj. sve je ok.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Izvinjavam se sto sam bio tako samouveren, a nisam bio u pravu....mada kod golfova sa kojima sam se ja susretao lampica je reagovala samo na rucnu kocnicu
Comment
-
-
He, he, he
To je disko lajt shou koji ide sa wagenima tih godina
Meni se ona pali svremena na vreme i ama bash me zabole
Upalim auto i krenem... Ona gori i ugasi se posle 10-15 sekundi
I tako vec 7 dugih godina(ne nastavi uvek da gori posle spustanja rucne... recimo svaki deseti put)
A i ostatak fantasticnih futuristichkih led dioda pravi zurku samo za vase oci!
proveriti sve tekucine i maziva, vezati pojas, pustiti mjuzu i.....
Pozz
Comment
-
-
Meni isto tako pocelo da svetli pre jedno godinu dana na Swiftu (ispocetka palila gasila pa posle stalno ostajala upaljena), drugar (autoelektricar) sredio za 4 minuta i 26 sekundi, bio otkacen kontakt tamo bas kod rucice rucne ispod plastike... lako ijednostavno.Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno....
Comment
-
Comment