Auto vozim samo par dana ali imam utisak da dopire neka buka iz zadnjih tockova. Najlakse je to opisati kao brujanje. Istina gume su totalno neodgovarajuce na ovom autu 195/50/15 pa sada ne mogu da razlucim da li to one bruje ili buka potice od lezaja tocka kako su mi "majstori" rekli. Kao metod su mi preporucili da na ravnom putu bez rupa /tesko naci/ idem nekih 60 km/h i da stisnem kvacilo i tada "oslusnem" sta se desava i odakle buka dolazi, ja sam naravno to pokusao ali opet cujem samo gume koje su previse bucne i to je to! Jel ima neka druga metoda posto auto vozim samo po sporednim putevima, zakacio me praznik a tablice sinoc istekle!
Kako prepoznati lezaj tocka koji je spreman za zamenu???
Collapse
X
-
Lezaj vrisne na dva nacina, ili bruji ili dobije luft! Brujanje se cuje takodje kad podignes auto i zavrtis tocak, naravno ne kao kad vozis ali ces cuti grebanje u lezaju!
Ako ne vozis doticni auto svaki dan i ne znas ga u dusu tesko da ces moci da prosudis sta se cuje u voznji, ponekad gume zvuce potpuno drugacije a zavisi sve od spoljne temperature i puta!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Originally posted by GTLezaj vrisne na dva nacina, ili bruji ili dobije luft!
Dzoni, auto ti je sa prednjom vucom?
Comment
-
-
Hehe, cekaj malo... =]
Desava se da bruji a da nema luft i obrnuto..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Da da auto je sa prednjom vucom Vektra B je u pitanju. Ipak nisam imao mira auto je odvezen u radinicu i zakljuceno je da zadnji desni lezaj vec polako rezervise kartu za otpad, naraucio sam i za drugi tocak za svaki slucaj, uz to i neke gumice kako rece majstor.
I da, gume definitivno prave veliku buku vozio sam danas isti auto sa fabricki preporucenim dimenzijama na fabrickim alu felnama sasvim normalan nivo buke.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
A sta bruji ako nema lufta? Ima ga, ali ne mora da se oseti kad protreses podignut tocak, jer je luft mali.
Inace, procedura je da podignes auto, zavrtis tocak i cujes da li se nesto cuje....Ako je zadnja vuca, podignes jednu stranu, ti ` vozis` auto, a neko slusa taj tocak....a ako ima sper, e onda ne znam kako se proverava
Comment
-
-
Moze da bruji i ako nema lufta
Lezaj najcesce bruji kad ima mali ris/parnicu na nekom mestu, a taj ris obicno nastane ako udje prljavstina u unutrasnjost lezaja - Recimo zrno peska.
I moze da bruji jako dugo, sve vise i vise, hiljadama i hiljadama kilometara, a da se luft jos uvek ne pojavi.Ljubitelj Francuza i dizela
Comment
-
-
Narucio si oba zadnja lezaja za Vectru B?
Koliko te je to zadovoljstvo kostalo??...koliko ja znam oni se kupuju zajedno sa glavcinom,ako vectra nazad ima diskove...osim ako nije ona sa doboshima..
A ti lezajevi gde su diskovi nazad su skuuupiiii leleee
Comment
-
-
Bas ta sa dobosima je u pitanju. Treba da stignu, odnosno stigli su ali su naravno genijalci omasili pa su stigli pogresni, kako ne znaju kao omaklo im seYou tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
Comment