kako povratiti sjaj alu felnama ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dzukela
    CBC Član
    • 26.07.2006
    • 70
    • Beograd

kako povratiti sjaj alu felnama ?

znači, u prilično su jadnom stanju, nahvatala se neka mast, fleka štroka... za vreme ovih praznika probao sam malo da ih očistim, ide lepo sa CIF-om, ali ne mogu lepo da zavučem krpicu svuda, pogotovo u one procepe po svakoj petokraci...

moj pitanje je, jel postoji neki efikasan način da cela felna bude 100% očišćena??? mislim, skidanje sa kola, skidanje gume, i potapanje u nešto. ili peskarenje ? kakav bi to način bio, koliko love, i najvažnije - GDE ?

posle tog čišćenja, hteo bih da neki "servis" ili šta već, malo polira ili šmirgla felnu, imam neka grebanja, neke linije. malo je spoljni obod od parkiranja izgreban. da li i to postoji ? koliko love i GDE ?
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Ako ces da je ocistish kako treba a ne upropastish ribajuci nekim vimovima savetujem ti krpicu i nitro razredjivac. Imash u svakoj farbari...
    Ako je plastificirana, plastifikaciju niko ne zna u srbiji da odradi a da se ne oljusti ubrzo...
    Za farbanje imash ove sto krpe felne ali kupish lepo dvokomponentnu boju...

Sprejevi... Ja sam nasao neki italijanski koji ima bash kao metalik cestice i gomilu laka... Ali verovatno ne traje dugo... Ako ces sam.
    Ogrebotine gitujesh gitom za aluminijum ( opet farbara)
    Ma uostalom, pretrazi malo forum, vec ima takvih tema
    Pozz

A da kosta, kosta

Comment

Working...
    X