Kad pomeram volan onako na kratko menjam smer,onda se javlja neki cudan zvuk tuppp i to se cuje dok je auto u mestu tj u mestu okrecem volan. Isti takav zvuk mi se javlja i kad malo ostrije krenem iz mesta. Danas uzeo da ljuljam auto i opet se cuje isti taj zvuk,znaci pocinje da me nerivra a nemogu da skontam sta je. Promenjeni su silen blokovi na obe viljuske,promenjen je i onaj gumeni nosac amortizera sto je na vrhu,promenjene sipke letve volana i jedna spona.
Jos nesto. Neki dan sam menjao zadnje amortizere,i opruge nece da mi nalegnu na onaj tanjiric na amortu. I sad mi se javlja neki zvuk ko da imam nesto u gepeku i lupa. I kako se montiraju oni tanjirici sto se srafe za amortizere,kako treba da stoje na gore ili na dole?
U pitanju je Golf 1
Jos nesto. Neki dan sam menjao zadnje amortizere,i opruge nece da mi nalegnu na onaj tanjiric na amortu. I sad mi se javlja neki zvuk ko da imam nesto u gepeku i lupa. I kako se montiraju oni tanjirici sto se srafe za amortizere,kako treba da stoje na gore ili na dole?
U pitanju je Golf 1
Comment