Da li neko zna ko u Beogradu remontuje kugle i selen blokove, i da za njih moze da kaze da dobro rade!?
I naravno ako znate ostavite br. telefona ili adresu!
Hvalaaa...
De ces za bembaru da remontujesh...
Mislim da to radi onaj lik iz zemuna - auto servs sasha... Ne znam telefon napamet.
Imash u halo oglasima... On je drugaru resio neka lupkanja koja niko nije znao
Kogod remontuje a daje garanciju pola godine - znaj da ne valja ))
Halo oglasi
Pozz
Zdravo Ljube-kugla, nadam se da mi neces zameriti sto do sada nisam cuo za tebe, ali cim si na forumu znaci da vredis!!!
P.S.NEGO, interesuje me da li mozes da mi zamenis-remontujes, na BMW-u 5ici '97 krivo levo rame, to jest selen blok 100% znam da moze da se remontuje, ali za kuglu su mi rekli u radnji da ne moze jer ne postoji kugla posebno da se kupi!!!???
E jer ti umes tu kuglu da remontujes i koliko to posle vredi!!!???
moze da se remontuje,silen blokove mogu da zamenim ako nadjes druge posto ih ne radim,na taxi-ju traje po nekoliko godina,mislim da je aluminijumsko rame,imas garanciju godinu dana,javi se bar dan ranije kad resis
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Ajde da iskoristim ovu temu za pitanje za ljuba kuglu...
Recimo za remontovanje kugli koje su u viljuskama, znaci ne mogu standardno samo kugle da se zamene vec mora cela viljuska da se menja.. Takvi su Fiati.. Bravo/brava/marea...
Recimo da odradis remont kugle, dajes garanciju na godinu dana a jel ima neko ogranicenje kilometraze???
Sta da se taj auto vozi na taxiju i da za tih godinu dana predje npr. 100.000km??? Hoce li ta kugla izdrzati? Kakav je kvalitet svega toga? Vazi li onda garancija?
moze i kugle koje su sa viljuskom zajedno,zavisno od vozila,neko za godinu dana predje i preko 100.000,a neko za ceo svoj vozni vek ne predje toliko,a na taxi-ju po 2-3 godine,a ima ljudi koji na svakih 10 meseci ili prodje godina donesu na servis,promena manzetne,podmazivanje,eventualno dotezanje za koje ima mogucnost i njemu recimo moze da traje po 4-5 godina,kod komsije na kecu su spone iz 95. godine,tada smo ih radili,dva puta je donosio na servis i skoro je radio letvu pa smo ponovo prepakovali i jos uvek je u izuzetnom stanju
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment