pre neka 2 meseca menjac je krenuo da izbacuje iz brzine ,ponekad izbaci iz prva i treca i onda ja ubacim i nastavim, sve do pre nekoliko dana kad je krenuo da trese da ne mogu da ga vozim ponekad krene kad ubacim u prvu ali uglavnom svaki put trese.
menjac trese u bilo koju brzinu ubacim
Collapse
X
-
Sad sam se setio... Oce i onaj glupi sraf na polugi menjacha da se odvrne sam od sebe... I onda nece u prvu brzinu... Desetka je kljuch koliko se secam
A znam lika kome je ispao ceo motor kad je crko taj donji nosachVido sam svojim ocima...
Comment
-
-
Da ne otvaram novu temu, postavicu pitanje ovde! Primetio sam da u nekim situacijama, kada hocu da ubacim u rikverc, krci menjac! Samo kada hocu u rikverc ostalo je ok i to se desava u 50% situacija recimo! Napominjem da kvacilo stisnem do kraja i opet se cuje! Da li moze da bude do one polugice koja se podize sa onim prstenom na ruchici (rikverc sa podizanjem ruchice)? Nadam se da znate na sta mislim! Jos da napomenem da sam skoro menjao druk lezaj i da su mi majstori rekli da je kvacilo u celini dobro! Uskoro idem u servis ali bih zeleo da znam unapred sta bi moglo biti. HvalaKolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
-
Meni kad je majstor menjao lamelu... Po zavrsetku posla me je pitao da ubacim u rikverc nekoliko puta a on je stelovao one sajlice od rucice... Bice da su se olabavile malo rekao bih... Kaze da je to najbitnije da ne krci u rikverc!
Comment
-
-
Originally posted by g60Oces da kazes federke
E, "pametni" majstori kad to skidaju, ne vrate taj limcic i moze da se desi da se srafovi odvrnu zbog vibracija.
Comment
-
Comment