Primetio sam i cuo da neka firma radi plastificiranje prednjeg dela automobila. Primetio sam to na nekim automobilima. Ceo prednji deo je plastificiran i super je zastita protiv kamencica, muva, i ostalih cuda koje mogu da zgule farbu sa haube! Jel ima neko upuceniji, ko to radi, za koliko para itd?
Plastificiranje sasije
Collapse
X
-
Jel mozes da me uputis jos malo. Neki broj telefona, servis, radnju... Bilo sta. Kupio je moj dobar drug Hondu Accord Type-S crnu, pa bi bilo ruzno da se u gradskim uslovima i malo auto put brzo raz**** od kamencica i tako tih gluposti. Bolje folija da se guli nego farba
Comment
-
-
Gledao sam neku emisiju gde su prikazali u Indjiji, Rumi ili tako negde servis koj na automobile lepi bas folije, ne trake - vec folije. Tad su prelepili neki A4 ili sl.
Znam da ova informacija zapravo i nije neka, ali, eto, da se zna da nisu trake i da ima i kod nas, negde, nekako...
To sam gledao na onom domacem auto kanalu...
Comment
-
-
to je samolepljiva providna folija i moze se ugraditi recimo u Dark Glassu. nije ni malo jeftina i uglavnom se postavlja na mesta tipa: donji deo branika, donji deo vrata ispod lajsne i sajtne itd, znaci sve iza tockova gde isti baca...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Kod nas u Novom Sadu je jedno taxi udruzenje uzelo flotu Opel Astri H bele boje i sve su ih "prelepili" u zute.
Isto tako su uradili i sa Golfovima Plus.
Jedan moj kolega se raspitivao da to isto uradi sa svojom novom Corsom i mislim da je rekao da mu je tip trazio 250e za ceo auto. Moze da bira boju!!! (kolega je na godisnjem, pa nemogu da ti tacno kazem gde se raspitivao)
Comment
-
-
uh ajmo ovako. Znaci ne treba ceo auto da se prelepi. Samo kriticna mesta. Pocetak haube, dole kod polumeseca itd. To fabrici ide na dosta nemackih automobila. I iskreno neprimetne su! Aj probacu da nadjem neke kontakte tih servisa sto ste mi rekli!
Comment
-
-
Ja sam pre jedno godinu i po pitao jednog taxistu koliko je to da se uradi, i rade ceo auto, sto je po mom misljenju i bolje, nego ciganisanje na 1/3 branika itd...
Tada je kostalo za auto velicine mazde 323f '90 oko 150-200eur...sto je realno jos malo pa novo farbanje
Comment
-
Comment