Renault laguna '98.god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Renault laguna '98.god.

Cuje se lupanje u prednjem delu auta i to,na otvorenom putu pri brzini i ako nema rupa,sve je dobro,ako vozim auto preko sahti koje su neravne,isto se ne cuje nista.Medjutim,kada krenem prvom i naidjem na malu rupu,cuje se bas jako lupanje i to kao u nizu a prenosi se i na volan.Kad silazim niz neki nagib,takodje se cuje jako lupanje(pri maloj brzini takodje).Auto smo stavljali na lift,mrdali sve zivo i cini se kao da nema lufta u sponama,krajevima,pa i kugle deluju OK.Sumnja se da su silent blokovi sanki i viljuski a auto ima i stabilizatore napred.Balans stangla takodje deluje OK.Da li je neko imao ovakvih iskustava pa da moze da pruzi neku informaciju?Saljem sliku kako izgleda prednji trap.
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Evo novih detaljnijih informacija kako mi lupa trap.Kad vozim polako cuje se,kad idem brze,slabije se cuje.Kad krenemm,stisnem kvacilo i kad ga naglo pustim,kao da mi unutra zaigra motor napred nazad i cuje se lupanje.

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Da nije neki nosac motora?
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• nikolapanic
        CBC Senator XXL
        • 16.10.2005
        • 657
        • Petrovac

Gornji nosac je dobar a donji se kaci na sanke pa ne znam da li je on ili sanke.Sanke u svakom slucaju imaju lose silent blokove pa cu ih zameniti a za nosac cu onda videti.

Comment

• nikolapanic
          CBC Senator XXL
          • 16.10.2005
          • 657
          • Petrovac

Prbolem resen.Zamenjeni silent blokovi sanki i viljuski i vise se ne cuje lupanje.Culo se sitno lupkanje jos i to u zavisnosti od polozaja volana(po dubini) jer su se nutovi malo pojeli ali je i to reseno i sada i po makadamu pliva

Comment

Working...
          X