peugeot 205

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

peugeot 205

Imam jedno pitanje,mozda je malo glupo ali opet moram da pitam. . .Posto hocu da stavim Mi16 motor u moja kola od 160 ks,brine me jedan problemcic,a mislim da uopste nije mali. . .Da li bi trebao da ojacavam nekako skoljku?Nisam siguran da nece da se uvija posto moj auto nije GTI a ima petora vrata,a Gti moze da primi tih 160ks bez nekih posebnih ojacanja (recimo samo koska napred),pa nemam pojma da li ima neke razlike izmedju onog s troje i petora vrata,da li mozda vi znate? Ili imate neki sajt da mi preporucite gde to mogu proveriti?Da li je koska dovoljna ili je potrebno varenje i prevarivanje i tako dalje?Ispade da imam par pitanja Hvala
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Za pocetak kazes u KOJA kola hoces da stavis taj motor da bi neko mogao i da ti odgovori
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• CLD
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2005
      • 1225
      • Belgija - ranije Luna-Chico

pise u naslovu 206.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Da ali koji 205. Ja znam i o kom se radi, ali drugi mozda ne.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• LEZA
          CBC Senator
          • 10.08.2007
          • 280
          • Beograd

Uh koji sam ja divljak. . .
          U pitanju je PEUGEOT 205 GR 1360 50kw iz 1989.
          Sorry sto zaboravih

Comment

• tepSIJA
            CBC Veteran
            • 01.02.2005
            • 173
            • Sarajevo

ja radim nesta slicno tj "ojacavanje" ( ako se tako moze nazvat) auta, jer u svoj auto isto planiram ubaciti novi jaci motor ili ovaj nabrijati da bude jaci, ili turbom ili nitrom ne znam ni sam znat cu uskoro...

Prvo sam sam uradio jest kupio "strut braces" ne znam kako da napisem pravilno ali mislim na ovo

kupio sam naprijed sto ide s gornje i donje strane i nazad isto... vjerujem da ce ovo koliko toliko igrati ulogu u ojacavanju. Mozda ti nesta slicno ili isto trebas uradit !?
            Opet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
            http://www.tuningshop.ba/

Comment

• LEZA
              CBC Senator
              • 10.08.2007
              • 280
              • Beograd

Hm pod koskom sam podrazumevao strutbrace ,mislim da se tako kaze kod nas, medjutim mene interesuje da li su jos neka ojacanja potrebna,da mi se auto ne bi raspao na parcice

Comment

• Sasha
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 4126
                • Novi Sad

Nadji poluosovine od gti-ja, strutbar obavezno.
                www.arcs.org.rs/forum

Comment

• LEZA
                  CBC Senator
                  • 10.08.2007
                  • 280
                  • Beograd

Hm,poluosovine definitivno moraju posto ove moje sigurno ne mogu da izdrze toliku snagu,mislis da je to dovoljno da se ne raspadne?Uros Piperski mi rece da je najbolji nacin da se ubaci roll bar da se sve ukruti i tako dalje ali i da onda mogu da se oprostim sa zadnjim sedistima,a to ne zelim. . .Mene konkretno interesuje da li je sasija od 205 GTI cvrsca od ostalih sasija od 205ica da li mozda neko zna,ili ima neki sajt posvecen tome?(Trazio na 205gtidrivers nisam nasao )Jer ako nema neke razlike ogromne,a u gti su samo sa strut brace-om "ojacali" sasiju onda tako bih mogao i ja. . .Hvala

Comment

• micky
                    CBC Član
                    • 26.06.2007
                    • 26
                    • Sarajevo

pitao sam ti i kazu da treba da se rade ojacanja, evo ti link gdje mozes naci inf. http://www.205mi32.com/ btw. u ovom 205 su dva Mi16 i autic ide strasno
                    opelteam bih

Comment

• LEZA
                      CBC Senator
                      • 10.08.2007
                      • 280
                      • Beograd

Ha znam za taj projekat,naravno,i znam kako ide autic,nisu mi ni pali na pamet,moram priznati hvala u svakom slucaju kad se konkretno raspitam napisacu u ovoj temi sta i kako treba,za slucaj da neko zeli ovo isto da radi

Comment

Working...
                      X