Juce mi crkao brzinomer na autu. Pre neki dan kad sam vozio oko 120, poceo je da djuska gore-dole, a juce je umro skroz. Svi ostali satovi na tabli rade, a sam brzinomer se po paljenju podigne sa tacke na kojoj stoji obicno, nekih 1cm, i ne mrda odatle (ispod 0). Takodje, posle nekog vremena mi upali Check Engine lampicu, pretpostavljam da je zbog toga, posto mi se nikad nije palila dok se to nije desilo.
Citah da ako se brojac kilometara ne vrti, onda je verovatno sajla, a moj se vise ne vrti. E, sad, moje pitanje je kakav je to mehanizam - gde se na autu nalazi ta sajla koja pokrece sat i kako se to menja. Ako bi neko sa Auto Datom mogao i da postavi slike, bilo bi extra. Radi se o Chevroletu Camaro 3.4 V6, 1995 godiste.
Hvala !!!!
Citah da ako se brojac kilometara ne vrti, onda je verovatno sajla, a moj se vise ne vrti. E, sad, moje pitanje je kakav je to mehanizam - gde se na autu nalazi ta sajla koja pokrece sat i kako se to menja. Ako bi neko sa Auto Datom mogao i da postavi slike, bilo bi extra. Radi se o Chevroletu Camaro 3.4 V6, 1995 godiste.
Hvala !!!!
Comment