launch ok za TuRbo auta da nabije pritisak na turbinii drzi ga na npr 3000rpm da krenes u 2-oj brzini..na tvom autu, ne hvala.. samo steta.
Imash nogu, launch je izmisljen zbog turbaca ...
13,6 , da sa standardnim gumama 205/55-16 na 1,2 Bara
Nista za pohvalu, sad je puno ludje , mada bi mi odgovaralo vishe na 1000m jer sad 3-a slajfuje do 150-160
Ja sam jednom mjerio i imao sam 1,91 (60ft) 13.7 na 99,8mph sa standardnim gumama zimskim 205/60-15 na 1 bar boosta i jos mi je udario u fuel cut pri mjerenju u autu je bio suvozac,pun tank i kuka
OK.. znam da 4WD skochi i stane,, sto vishe u brzinu idesh sve vishe osecash koliko muke donosi 4WD..
Inache sa ovim motorom nisam imao shanse da merim, no sad 3.a ide do 200+ km/h i nece biti problem izvrteti je na brzaka jer kad se dohvati podloge na 150-160 za par sekundi je vreme za 4-u
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Ali zato sa tim istim autom bez problema vozim po cca 40cm neugazenog snjega, a to je zadovoljstvo koje samo AWD moze pruziti,a kada se docepam autoputa max izmjerena brzina mi bje 258kmh.
BTW Boost sta kazes za onaj novi SAAB koj je ustvari Subaru sa SAAB ovom maskom, bit ce da su i u SAAB-u shvatili da je Subaru bolji auto))
Jer poznato ti je da je i SAAB-u i Subaru-u gazda GM.Subaru je issko kao i SAAB prije radio lovacke avione, nadaleko poznate ZERO-e iz II svjetskog rata..
Da.. cilj je bio sa sto manje para da se prodje a da se okachi SAAB amblem na njega...
Inache SAAB ima moto diskretivnosti tako da neke vece spoljne izmene nisu bile aktuelne, samo je u sustini ceo enterijer dobio nesto kvalitetnije materijale.
Vesanje je profinjeno, i upravljacka jedinica motora je dobila SAABov Trionic za odziv motora prema mislima.
move your mind
Ma, sa drive power trainom se nista neeksperimentise i neuchi, to je jednostavan permanentni 4WD koji niko drugi nekoristi , znam kako krckaju prednji zglobovi posle malo Km ostre voznje
Svedska je ovo, zasto mislis da nisam imao Subarua i vozio ga vec .
1 zima je bila dovoljna , bacanje auta na snegu u stranu sa izmicanjem sva 4 tocka je COOL, znam, been there done that ni ovaj novi simetrical drive nije nesto haos, samo je stepen u razvoju
Da su SAABu odresene ruke zna se sta bi bio pogon na njemu.
No sa druge strane posto 9-2x ide na USA trziste a ne na EU, jasno je da nema potrebe za neslifovane amere lupati pare u nesto sto neznaju da cene
It can bee only one : Haldex
Znaju Svedi sta valja, ameri su samo profiteri i nista drugo
move your mind
2Boost: zanima me dali se moze ngdje vidjeti/procitati nesto o tvom autu zanimaju me modifikacije koje si napravio na njemu...velicina injektora,ECU,turbina,spera ako je imas i tako to...
Comment