Ne sekiraj se...brzo ce ona leci...ajde prema hidraulicnom kvacilu ne znas koliko ali iz iskustva sa sajlom hod pedale gde hvata se za 1000km pomeri 1-2cm.
BMW M3 etc etc , jeftine stete :(
Collapse
X
-
Brzo ce ona leci...volim kad mi hvata nisko.....udje kao u puter lagano....
Kakav bezobrazan forum,cccc....
Comment
-
-
ali nakon desetak kilometara se kvacilo podiglo, ali samo malo - i dalje hvata nisko, ali blize sredini. Ono sto me nervira i u cemu je problem je da sada imam blagi otpor pri ubacivanju u prvu brzinu, a ukoliko maalo dodam gas pri ubacivanju, lagano upadne u brzinu
ako ima imalo vazduha, kvacilo ne odvoji potpuno, a to sto se podiglo znaci da ima manje praznog hoda.
ako nije adekvatno tvom modelu/ sistemu kvacila, zaboravi.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
CBC Veteran
- 18.06.2005
- 102
- NBGD/45 Garaza: Nissan Patrol Y60 Custom, Lada Niva Custom, Nissan X-Trail 2.2, BMW E30*B27
Originally posted by M-power.....pitaj ovog sto je radio za pivo posto se radi o identicnom modelu
Kod mene je sve leglo lepo i taman kako treba. recimo da hvata/pusta u srednjoj trecini hoda pedale sto smatram da je ok.
Od menjanja pre otprilike 15tak dana sam presao ~1500km i nisam osetio nikakve bitne promene, te zakljucujem da je pivo bilo dovoljno hladno i da je majstor Boske odradio sve po pe es-u
Predpostavljam da se Hermesu ono "pomeranje pedale" desilo zbog hidraulike kako rece brick.
Poz.
Comment
-
Pa upravo si u temi....za jaci auto izdrzava 90k BMW Lunch control na svakih 7min. ogranicen
I sta se ti bunis...kad imas novo kvacilo (plagijat) =]
Salim se....evo ti bas sveza informacija za snagu koja te bas interesuje.
2200ccm 150KS i dosta momenta koji je unistio lamelu na 130K poslednjih 30k bas teske noge na gasu i dragovanja sto je auto kostalo zamene nekih delova pre vremena.
Zamajac citaj NOV
Korpa LUK citaj NOVA
Lamela...LUK ...feroda je mogla da tera jos barem do 200k inace garantujem 300K+ sa normalnom nogom na gasu.
Menjac je skidan iz drugih razloga pa je pala provera kocionog seta i ispostavilo se da se dogodila sreca u nesreci....ustanovljeno je da su opruge na lameli totalno otisle i bilo je pitanje vremena kada ce ispasti napolje i napraviti neku vecu havariju.
Inace svo vreme bez problema sa proklizavanjem kvacila
Ostalo sve VRH za pozeleti. Znaci bez dragova set prelazi sigurno 300k+
Znaci otisle samo opruge zbog dragovanja iz mesta sa autom srednje tezine.
Nadam se da te ovo bas zanimalo a info je svez...tek spakovano nazadTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
To ti kazem jer set koji sam ja izvadio zimus sa mog auta (160ks) nije bio bash obecavajuci... Sash se raspao bukvalno. Opruge na lameli su se raspale ali je mesa bilo za josh 100 tkm, druk lager raspao da je blokirao i u nekim trenucima proizvodio zvuk kao na avionu jer se vrteo na perima korpe sekuci ih... Bilo je samo pitanje trena. Od majstora sam dobio info da sash set ne prelazi vise od 50 iljada pa sam zato pitao dal je neko imao iskustvo sa luk setom kvacila koji je kako si rekao jeftiniji a bolji. Za sledeci put da znam mada ne verujem da cu dochekati na ovom autu
Probao bih sledeci put sa luk setom. Zato pitam
Danas ne ocekujem bog zna shta vise lepo u zivotu da mi se desi pa se prijatno iznenadim
Kod bembare odu oni gumeni zglobovi kardana koje moj drugar menja redovno... Promenio je more novih i na kraju presao na polovne jer traju neuporedivo duze. Nove ne valjaju zbog stednje materijala - unutar zgloba nije ceo armiran kao stari originalni delovi nego samo malo oko srafovaE ovo poslednje ako se zanemari i ne menja redovno - hoce da rasturi menjach tj sinhrone...
Meni se desilo - dodushe na fordu capriju da nije hteo u brzinu dok malo ne dam gasa... ili dok se malo ne krecem unapred.... Posledica losheg gumenog zgloba.
Comment
-
Comment