Vectra A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bagu
    CBC Senator
    • 21.06.2006
    • 245
    • NS

Vectra A

Znači lik kaže da su mu pregledali kao sve na autu i da auto vuče u levo samo, ali samo kad ubrzava.
    Ako neko od članova naše družine ima neku ideju gde je šproblem ,nek je upiše
    Inače lik se toliko smorio oko toga da hoće da proda auto ,a vectra je zadnji uvoz kao skoro nova.
    Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
  • David_WRRT
    CBC Veteran
    • 02.11.2007
    • 130
    • Beograd

Uradi reglazu trapa
    Alfabet is like:ABT...
    I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car

WOLFRACE RACING TEAM

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Zavisi sta su pregledali, neka pogleda gumice na balanstangli, a sponice koje je spajaju sa ramenima moraju biti podjednako stegnute sa donje strane ramena. Koje je godiste vectra?

Comment

• Syncmaster
        CBC Veteran
        • 02.02.2006
        • 153
        • Zrenjanin

Recimo da se meni desilo nešto slično samo što je meni vukao uvek ali u desno i to posle neke prilično velike rupe koja se nije mogla izbeći.

Radio reglažu, majstori gledali sve ali sve, i sve ispravno. Tako sam vozio skoro 40.000km da bi mi sad stradao desni homokinetički(vuče u desno), tačnije počeo da se čuje, a 40.000km ni traga ni glasa od njega. Znači on je tada počeo da crkava, sada se pokazalo.

Neka pogleda levi homo zglob, pogotovu što mu vuće samo kada ubrzava.
        Možda ima slučaj kao što imam ja.

NE mora odmah da prodaje, nek vozi tako, pa će vremenom sam problem da se pokaže još više ako ga ima.

I pitanje je da li mu trese volan na većim brzinama, pošto je meni tresao.

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

Definitivno nesto neispravno na trapu,nema to veze sa reglazom(ako vuce samo na ubrzanju).Neka pogledaju malo bolje.Da ne zivi negde u kosu,nije udarana?Ti rece da je kao nova,ali s`obzirom da je VectraA u pitanju...Da nije protrulila kod zadnje osovine kao i vecina Vectri?Kad se gleda sa strane dok ubrzava-da ne setaju tockovi napred-nazad malcice?

Comment

• bagu
            CBC Senator
            • 21.06.2006
            • 245
            • NS

Važi ,ištampaću mu vaše odgovore pa nek proba da reši,ako ne bude uspeha ili bude javljam.
            Hvala
            Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• ljube-kugla
              CBC Senator XXL
              • 04.05.2006
              • 1531
              • batajnica

centriranje trapa,na corsi sam imao problema sa tim kod vecine trapadzija,jedini mi je adam u emunu uradio kako treba,spustena do koske,7X15 sa distancerima,sto nije imalo veze sa seriskom,jer jako malo majtora zna da centrira spustene automobile,zadnji put mi je na unu radio slavko iz n. pazove i ponasa se kao da ima servo
              ko na nas krene iz mesta je naje&o
              a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
              X