Golf 2 lamela,korpa,zamajac?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lnicks
    CBC Član
    • 14.05.2006
    • 38
    • Zrenjanin

Golf 2 lamela,korpa,zamajac?

Pozdrav postovanim clanovima
    Imam problema sa kvacilom na golfu benzincu 1.6 85 godiste,auto je presao oko 200.000km.
    naime pre par nedelja proklizila lamela-koju sam uzgredbudi receno menjao pre cca 15 meseci i presao sa njom oko 25000 km,kupim ja na preporuku prijatelja nov set LUK lep kompletic...i zamenim.
    Prilikom demontaze "starog" QH lamele,koji se unakazio na onom nazubljenom delu ka menjacu,vidim ja da je feroda pristojne debljine-ipak zamenim ceo set.
    Naravno kvacilo kao novo-dok ga nisam opteretio malo vise-juce na pancevcu uzbrdo sat i po mic po mic,i moj lepi novi set zasmrdi i pocne da preklizava...kada se ohladio od cimanja-radi kao i pre
    posle ovog uzmem ja da proverim kako hvata kvacilo,sajla nije pretegnuta ima jedno 30% slobodnog hoda ali sledecih 10% nastupa potpuno razdvajanje lamele...da li to znaci da se pojeo zamajac,ili sta?
    nadam se da sam bio jasan?

poz.
  • David_WRRT
    CBC Veteran
    • 02.11.2007
    • 130
    • Beograd

Mislim da ti se zamajac nije pojeo vec da kvacilo koje si kupio nije neznam koliko kvalitetno pa nije bas lepo podnelo to cimanje ali se ja na tvom mestu nebih sekirao vec bih vozio do sledeceg totalnog proklizavanja. a majstor koji ti je to radio mogao je da ti preporuci zamajac od dizela (sto ja uvek svojoj musteriji predlozim), jer je ono precnika 200mm za razliku od tvog koji je 190mm, a sto je jos interesantnije od produzenog veka trajanja to je niza cena za set kvacila i to veoma niza. ja inace ugradjujem setove firme SACHS i prezadovoljan sam njima
    Alfabet is like:ABT...
    I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car

WOLFRACE RACING TEAM

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Ne mislim da je LuK krivac...tj da je ne originalan.
      Nesto je tu drugo u maleru. Kakva je sajla kvacila?
      Je li zamajac izgledao dosta potrosen?
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• lnicks
        CBC Član
        • 14.05.2006
        • 38
        • Zrenjanin

Sajla je dobra,cela i ne zapinje
        a zamajac,nije mi izgledao lose,nema ostecena ni napukljina,mere ne znam da bi mogao izmeriti i proceniti.
        Koliko sam kontaktirao par prodavnica-auto otpada,kao i majstrora,neki tvrde da zamajac teeeeesko da je,drugi pak kazu da je do njega kao i mogucnost da je neka divca set-mada je izgledao jaaaako lepo
        sve u svemu za koji dan cemo demontirati pa znati rezultate.
        Ako bi neko znao kako da izmerim-ustanovim ispravnost zamajca???

poz.

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Nema sta.....videces koliko je pojeden i talasast. Vidi se prelaz sa dela gde nije lizan i dela gde je lizala lamela.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dr cosworth
            CBC Senator
            • 07.08.2006
            • 242
            • Beograd
            • Ford Sierra Cosworth

Originally posted by lnicks
            Sajla je dobra,cela i ne zapinje
            a zamajac,nije mi izgledao lose,nema ostecena ni napukljina,mere ne znam da bi mogao izmeriti i proceniti.
            Koliko sam kontaktirao par prodavnica-auto otpada,kao i majstrora,neki tvrde da zamajac teeeeesko da je,drugi pak kazu da je do njega kao i mogucnost da je neka divca set-mada je izgledao jaaaako lepo
            sve u svemu za koji dan cemo demontirati pa znati rezultate.
            Ako bi neko znao kako da izmerim-ustanovim ispravnost zamajca???

poz.
            Stavi lenjir na povrsinu na koju naleze lamela ako je kriva onda to nije dobro ona obicno pobegne ka unutra i onda nema neleganja celom povrsinom.

Comment

• zec
              CBC Senator XXL
              • 05.01.2005
              • 450
              • bgd

Drugar je imao isti problem sa istim kolima! On je ubio nekoliko setova dok nisu popravili to. Probali su razne firme i zamene su bile na mesec dana. Pitacu kako su oni to resili.
              "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• lnicks
                CBC Član
                • 14.05.2006
                • 38
                • Zrenjanin

oki,tnx...

Comment

Working...
                X