zadji diskovi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djidji
    CBC Član
    • 10.01.2007
    • 50

zadji diskovi

sta predlazete i kako ugraditi nazad diskove u ritma 125.nesto sam gledao po forumima ali nisam mogao da procitam kako da se uklopi i rucna kocnica
  • Lord_o21
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2006
    • 494
    • Novi Sad

Za pocetak moras imati odgovarajuca kljesta koja imaji i mehanicku i hidraulicnu polugu... Npr. Uno Turbo...

p.s. 250post
    ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Ili sa nekog jaceg Fiat Tipa, Alfe 145/6, Alfe 155...

Comment

• djidji
        CBC Član
        • 10.01.2007
        • 50

pocetak

Na ritmu 125 abarth poceo sam da postavljam yadnje diskove i klesta od fiata krome i za par dana mislim da cu zavrsiti.mnoge stvari mogu se nauciti na ovom forumu i promeniti u praksi sto je i svrha zar ne.Medjutim korektor kocenja je toliko zardjao da cu morati da ga secem a i neke polovne koje sam gledao u losem su stanju.Od crome imam dobar zadnji korektor pa me interesuje necije iskustvo ako je neko radio ili pak da mi da savet

Comment

• ljube-kugla
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 1531
          • batajnica

moze od bmw-a regulator kocenja a moze i od floride ako je ulaz 12x1 a izlaz 10x1,recimo od bmw-a je i ulaz i izlaz 10x1,ja na cromi imam floridine regulatore,a imam anker platne od una turba,slikacu kako izgleda,a ovo su klesta od crome koja idu na alfu 75,ali nije resenje u kocenja ako stavis prevelike zadnje,moras i prednje vece da se ne bi okretao na mokrom putu
          ko na nas krene iz mesta je naje&o
          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Pravilno podesavanje korektora ce resiti problem okretanja na mokrom putu. I ne samo na mokrom... zadnje tockovi mogu da blokiraju i na suvom ak ose dovoljno jako koci.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• djidji
              CBC Član
              • 10.01.2007
              • 50

Crko kompjuter pa se nisam javljao sad sam kupio jaku masinu/KOMPJUTER/Napred su postavljeni ventilirajuci a za nazad imam nove diskove od novog tipa yuga 240mm.Zadnja klesta su cini mi se ista kao kod ljube a pitanje za Urosa kako se podesava korektor kocenja osim da krivim polugu

Comment

• garcevic
                CBC Član
                • 28.01.2008
                • 11
                • sremska mitrovica

cromin precnik zadnjih diskova je 251mm,a cini mi se da je dubina 51mm
                pa mislim da sa tim jugovim neces moci nista da uradis jer po nekoj logici plocice od crome nece nalegati na disk citav centimetar pod uslovom i da je taj jugov disk iste dubine kao cromin.
                mozda i gresim ali mislim da je tako.
                croma 1.6 90 god

Comment

• djidji
                  CBC Član
                  • 10.01.2007
                  • 50

zadnji diskovi

vratio sam diskove od 240 uzeo italijanske oni su tanji i 227mm a i izmedju glavcine i diska ide distancer 5 mm mada moze i 7mm i klesta od crome lezu kao da su tu bila.plocice su prednje od keca postavljene nazad i treba koristiti vec koriscene ili uzeti nove pa smirglati.napred su ventilirajuci 240mm*

Comment

• Miljan
                    CBC Senator XXL
                    • 18.01.2006
                    • 459
                    • Nis

Te plocice koje tu idu jesu po obliku iste kao Zastavine/Fiatove za prednje 227mm diskove, ALI SU TANJE i ima da se kupe takve.

Comment

Working...
                    X