VW Passat srpski san - neke nejasnoce :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Originally posted by Jakovljevic
    Da je to istina, ne bi passat variant 91-94 god bio najprodavaniji karavan
    Pa tad su bili dobri sa vesanjem Lopez je dosao kasnije

Comment

• Jakovljevic
      CBC Senator
      • 11.10.2004
      • 205
      • Paracin

ZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamene, i na kraju cu morati u Auto-komerc da me "izuju" od cene....
      a jedan od majstora mi je predlozio da mi skine branik, pa da izvuce far....
      i to, da mu se farovi podesavaju kompjuterski, tako su ga napravili mamu i... da samo u ovlascenim servisima mozes ga popravljati

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

ZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamene, i na kraju cu morati u Auto-komerc da me "izuju" od cene....
        i to, da mu se farovi podesavaju kompjuterski, tako su ga napravili mamu i... da samo u ovlascenim servisima mozes ga popravljati
        Lopez je tu umesao prste,ja bih ipak isao na varijantu skidanja branika,a sta ako te ker zaustavi na putu a ono izgoral sijalica i tera te da promenis(desavao se taj scenario mozda?) i za svaku promenu sijalice treba da se cimas u autokomerc BG.Poznata mi je prica i sa kaisevima kod tih motora 1.9 tdi,kada bih ja cuvao taj auto za sebe isao bih na neko alternativno resenje

Comment

• Nenad
          CBC Senator XXL
          • 06.01.2005
          • 1364
          • BBgd/Mow

Ne treba da skidas branik ili slicno, sve to mozes i sam da uradis. Malo je tesno za ruke ali se sve radi kao i kod drugih kola. ako hi=oces da skidas farove evo ti nekoliko fotografija:

Boost or bust...

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamene
            ako ne resisi problem lokalno kod tebe javi se na PP, juce sam preko poznanika upoznao jednog klinca koji se time bavi, radio nekada u Autokomercu i dobro se nasmejao na tu temu. kaze da se ne skida niti branik, niti da je nesto posebno skupo. lociran je u BG pa ako se ne snadjes na bolji nacin..
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• Millan
              CBC Član
              • 25.12.2009
              • 39
              • Nis

Re: VW Passat srpski san - neke nejasnoce

Drugari da malo ozivim ovu temu...kazite mi koliko tenutno kostaju svi ovi delovi oko vesanja za b5?da se ono komplet sredi da opet sve sljaka dobro?znaci komplet taramena ti silen blokovi,i sta vec tu ima?za prednji i zadnji trap?znaci sve,kolika je sad cena za sve to?hvala i pozdrav

Comment

• gti16v
                CBC Senator XXL
                • 05.08.2007
                • 343
                • BGD
                • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Cene zavise od kvaliteta delova. Koliko para toliko muzike. Za prednji trap ti treba od nekih 300eur pa na gore, cenim da za nekih 600 moze da se odradi sa kvalitetnim delovima tipa Lemforder i sl. Samo, kolike su sanse da bas sve strada odjednom? Ja sam za 30000km na b5.5 promenio jedno rame i jednu sponu.

Comment

• Millan
                  CBC Član
                  • 25.12.2009
                  • 39
                  • Nis

koliko su kostali to rame i spona zajedno sa zamenom?

Comment

• gti16v
                    CBC Senator XXL
                    • 05.08.2007
                    • 343
                    • BGD
                    • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Malo preko 100eur + reglaza trapa

Comment

• Keketarac
                      CBC Senator XXL
                      • 01.09.2007
                      • 588
                      • Novi Sad
                      • Seat Ibiza 1.2 TSI

Ja sam na Daciji za 106.000 km promenio dva kraja spona. Cena: 2x1700 din + optika.

Rumunsko g#*no

Comment

Working...
                      X