Originally posted by Jakovljevic
VW Passat srpski san - neke nejasnoce :)
Collapse
X
-
ZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamene, i na kraju cu morati u Auto-komerc da me "izuju" od cene....
a jedan od majstora mi je predlozio da mi skine branik, pa da izvuce far....
i to, da mu se farovi podesavaju kompjuterski, tako su ga napravili mamu i... da samo u ovlascenim servisima mozes ga popravljati
Comment
-
-
Originally posted by JakovljevicZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamene, i na kraju cu morati u Auto-komerc da me "izuju" od cene....
i to, da mu se farovi podesavaju kompjuterski, tako su ga napravili mamu i... da samo u ovlascenim servisima mozes ga popravljati
Comment
-
-
Originally posted by JakovljevicZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamene, i na kraju cu morati u Auto-komerc da me "izuju" od cene....
Boost or bust...
Comment
-
-
ZA te popravke nisam upucen, ali znam da mi je na mog passata crkla sijalicica za poziciono svetlo, i da sam isao kod 5 majstora koji nisu mogli da zamenevolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Re: VW Passat srpski san - neke nejasnoce
Drugari da malo ozivim ovu temu...kazite mi koliko tenutno kostaju svi ovi delovi oko vesanja za b5?da se ono komplet sredi da opet sve sljaka dobro?znaci komplet taramena ti silen blokovi,i sta vec tu ima?za prednji i zadnji trap?znaci sve,kolika je sad cena za sve to?hvala i pozdrav
Comment
-
-
Re: VW Passat srpski san - neke nejasnoce
Cene zavise od kvaliteta delova. Koliko para toliko muzike. Za prednji trap ti treba od nekih 300eur pa na gore, cenim da za nekih 600 moze da se odradi sa kvalitetnim delovima tipa Lemforder i sl. Samo, kolike su sanse da bas sve strada odjednom? Ja sam za 30000km na b5.5 promenio jedno rame i jednu sponu.
Comment
-
Comment