imam problemcic,posle menjanja guma,neznam koji pritiska treba da bude,kad odem do vulkanizera svaki se pravi pametan i svi duvaju razlicito,a dimenzije guma su 225/45/16?!
Ako je fabricka dimenzija 185/65/14 i fabrika preporucuje 1.9 Bara (28 PSI) onda:
195/55/15 = 2.18 Bara (32 PSI)
205/45/16 = 2.45 Bara (36 PSI)
Pravilo je da za "tire plus sizing"(kada smanjujes profil gume i povecavas precnik felne a ukupni precnik tocka ostaje +/- isti), pritisak se menja za +/-0.28 bara (4 PSI).
Znaci kreces od fabricke dimenzije i gledas za koliko si smanjio profil gume.
nema nista tesko. Ako je fabricka (ono sto je na nalepnici u kolima-u natkasni) guma 185 gledas koliko je Bara preporuceno
Posle toga uzimas gumu 195 i dodajes 0,28Bara
Posle toga uzimas sirinu 205 i dodajes jos 0,28 Bara na prethodni rezultat
I tako dalje.....
nema nista tesko. Ako je fabricka (ono sto je na nalepnici u kolima-u natkasni) guma 185 gledas koliko je Bara preporuceno
Posle toga uzimas gumu 195 i dodajes 0,28Bara
Posle toga uzimas sirinu 205 i dodajes jos 0,28 Bara na prethodni rezultat
I tako dalje.....
ma kakva sramota,matematiku sa prve godine sam polozio 7 sada pre zastite diplome
znaci ako mi je fabricki 195 na mojih 225 ja dobijam +0.84 Bara?T.j. 0.84 Bara dodam na ono sto pise na na nalepnici,na poklopcu,cini mi se napred 2.2 pozadi 2.7?!
Nece, nece. Znam za decka koji je zavrsio pomenuti faks sa prosecnom ocenom 10 (!!!???). Poslodavac mu je rekao da "zna da oni tamo nista ne rade nego ga je zaposlio zbog jake preporuke" (jaka preporuka = VEZA)
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment