Nizak audi 80

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvele_kv
    CBC Početnik
    • 03.12.2007
    • 3
    • Kraljevo

Nizak audi 80

Pozdrav svima,zanimam me kako da malo podignem auto,vozim audi 80 1.8,na njemu imam felne 14" guma mi je 185/65,e sad je problem sto cesto zakacinjem ivicnjake i zimi se lako nasucem na sneg.Da li bi felne 15" i malo vislja guma mogle da rese problem npr. 2-3 cm da podignem auto?

Hvala
  • Chibbyka
    CBC Član
    • 28.11.2007
    • 71
    • Jagodina

Izgleda da vozimo identicne automobile a bogami i istu muku muchimo. Baci oko ovde:
    http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 852#372852
    Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME

Comment

• cvele_kv
      CBC Početnik
      • 03.12.2007
      • 3
      • Kraljevo

Da to je to,samo je meni vezija sa 64kW.Kako si ti resio problem ako si ga imao?Ja razmisljam da stavim felne 15" i gumu 185/70 ili 75 kao sto je na B4 modelima,i tako cu ga podici 2 cm i malo vise.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

B4 nosi 205/60-15 , nikad vislje od toga. svi bi da spute auto a vi bi ga podigli. vozite laganije i pazljivije pa nece biti kacenja. ja vozio 205/50-15 na istom tom autu + koni -30mm pa nisam imo problema sa ivicnjacima. krajnja solucija, penjite ga u rikvrec ako vec morate na trotoar.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chibbyka
          CBC Član
          • 28.11.2007
          • 71
          • Jagodina

Originally posted by zverko
          B4 nosi 205/60-15 , nikad vislje od toga. svi bi da spute auto a vi bi ga podigli. vozite laganije i pazljivije pa nece biti kacenja. ja vozio 205/50-15 na istom tom autu + koni -30mm pa nisam imo problema sa ivicnjacima. krajnja solucija, penjite ga u rikvrec ako vec morate na trotoar.
          U Jagodini postoji jedan pruzni prelaz preko kojeg nema sanse da prodjem a da ga ne za kacim ako mi je pun auto a verujte mi mora da se prelazi polako jer je grbavo odradjen. Uopste nije problem u ivicnjacima. Zakacio bih i tu kada bih ga vrlo brzo spustio sa istih ali pazim i stvarno vozim umereno i ne manijacim se. Probacu, kao sto smo vec pricali, sa amortima i svim onim zastitnim gumama i soljama za iste pa da vidimo kako ce da budNe.
          Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME

Comment

• nemanja_vr6
            CBC Član
            • 27.09.2007
            • 78
            • beograd

Mozes pokusati sa gumenim distancerima koji se montiraju u opruge . Nisu skupi, ali iskreno to ti je samo privremeno resenje i auto ce ti biti mnogo tvrdji.
            VW CLUB SRBIJA

Comment

• alexa05
              CBC Senator XXL
              • 23.07.2006
              • 1769
              • Smederevo
              • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Re: Nizak audi 80

Gumeni distanceri na oprugama su cista glupost! Sta je f-ja opruge, da li ona i tako "tunirana" vrsi svoju ulogu!?
              EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

Working...
              X