vec neko vreme restauriram porsche 924. Zarad toga prebacio sam sa jednog Porschea 924 na drugi (sa boljom limarijom) kompletan, motor, menjac, vesanja itd... ali nakon prebacivanja menjac radi jako lose. Kvacilo ne odvaja motor od menjaca, ne mogu da ubacim u prvu brzinu, kada je auto upaljen cuje se krcanje prilikom promene brzine itd. Pre prebacivanja sve je radilo korektno. E sad, da li je majstor koji je pakovao nesto sje*** ili je neki drugi povod u pitanju, ne znam, i ne mogu time da se bavim. Bitno mi je bar u naznakama da mi neko objasni moguce scenarije kvarova, tipa otisla korpa lamele, lamela, menjac...itd. Da jos napomenen da je sajla kvacila naspanova do kraja i da kvar ne izgleda bas trivijalan (znacu vise kada drugi majstor skine menjac). I naravno zanima me gde mogu da pronadjem delove (nove polovne) za Porsche 924...
Porsche 924 menjac i ostali delovi...
Collapse
X
-
Ma pedala skroz regularna, ni mekana ni tvrda. Kada se sajla otkaci od pedale, i rukom povuce i dalje ne odvaja do kraja. Napominjem da prepricavam reci majstora (auto nije u Bg-u,) kome sam odvezao auto, tako da nisam siguran sta je i koliko tacno. Cisto se spremam da ukoliko je crkla korpa lamele (polomila se ili ko zna sta drugo), Pronadjem drugu, kako bih auto mogao da dovezem za Bg, gde ima mnogo boljih mehanicara, i laksi pristup rezervnim delovima.
Comment
-
-
Onda verovatno korpa nije u redu, pukla ili oslabila. Mozda se i druk raspao.
Delove ima ili mozda moze nabaviti ili zna gde mogu "ale944" sa ovog foruma pa mu posalji pp.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment