Kocioni diskovi za Opel Vectru

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Sto se tice Lucasa i kada je prva klasa nije nesto, a kada kupujes prodavac obicno na zna koje je klase. Tako da njih preskacema ATE koje si kupio za 3500 mogu da budu druga klasa.
    Mintex niko od vas ne poznaje, a znam da su se vozile na trkama?
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Originally posted by Eon
      Sto se tice Lucasa i kada je prva klasa nije nesto, a kada kupujes prodavac obicno na zna koje je klase. Tako da njih preskacema ATE koje si kupio za 3500 mogu da budu druga klasa.
      Mintex niko od vas ne poznaje, a znam da su se vozile na trkama?
      Pa i ove dve su se vozile idalje se voze na trkama, A Ate i Lukas su jedne od najboljih plocica i marka prve klase. Malo je pogodniji Lucas jer je meksi i stedi diskove koji su dosta skuplji.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja sa Lucasom imam odlicna iskustva, inace prva ugradnja na mom Volvou.
        jedino ne znam da li ovde kod nas mogu da se nadju i biraju Lucasove plocice za jedan isti auto ali razlicite tvrdoce vec prema nameni (Volvo plocice kao originalni deo se nude u 3 razlicite varijante, za vangradksu voznju, za taxi i za mesovitu upotrebu) i uz usaglsavanje tvrdoce prednjih i zadnjih plocica. isto se nudi i u Ate varijanti plocica/

kod nas nisam video u katalozima kod prodavaca da se pominje i parametar tvrdoce, do sada.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa normalno, kada nasi slepci uzimaju kada biraju delove uzimaju "one najjeftinije", a kada prodaju ubedjuju te sa "ma sve je to isto sine". Posto znam kako sve funkcionise u Meteoru (strana firma koja uvozi i distribuira na nasem trzistu mnoge delove i potrosni materijal), znam i da im uvek slabo idu delovi koji su klase Premium.
          Ma strasno je kada je coveku najbitnija cena.
          A znam i da se Lucas vozio na trkama i da je Ate vrhunska plocica, zato sto je vlasnik Mass company-a sponzorisao druga koji je vozio trke. Zato i kada pozovem Mass, shvatim posto su plocice prve klase.
          A Lucas je posebna prica, jer su njihove plocice kod nas najjeftinije u klasi, a preko je prica daleko drugacija.
          Inace, plocice se kategoriziraju samo po klasi, a retko koji proizvodjac ima razlicite smese za razlicite uslove.
          Trenutno vozim Bosch plocice, koje su proizvedene u Belgiji i odusevljen sam i mislim da su i najmekse u klasi, ali se zato brzo trose![/b][/i][/u][/url][/list][/list][/code][/quote]
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...