custom sasija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

custom sasija

jeste da postoi tema o cevastoj sasiji , ali tu nenalazim ono sto bi me zanimalo ...

pitanje

ako bi se uzeo yugo , kako bi se sasija trebala odraditi da bi se moglo manipulisati sa razlicitim motorima

znaci , dali bi se morala kompletna sasija uraditi pa se samo skoljka yuga nabaci preko ili se mogu samo cevi dovariti na yugovu skoljku ...
    sve to a da bude zadnja vuca i prednja se neiskljucuje u opciji ali prednos ima zadnja ...
    ima neko nekih sema i ideja
    svi saveti dobrodosli
    recimo ovako nesto , ovo je na yugu uradjeno , ali nevidim dali ide skroz ispod auta ili se samo konektuje na skoljku , za tako nesto , dali se koristi unicerzalni nacrc , samo sto se mora prilagoditi skoljki vozila ili ??

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Elementi konstukcije se zavaruju direktno na karoseriju , ako hoses da ti karoserija bude samonoseca . To je konkretno slucaj kod ovog juga .
    Ako je rwd jugo i nije svakodnevni auto vec neko ludilo za zezanje i trkanje , onda je bolja opcija space frame koje je prilagodjen mehanici i plasticna karoserija od juga
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Mislim da je najlakse da se unutar postojece karoserije pravi sasija i da se u toku rada seku delovi karoserije koji smetaju. To sve moze da se odradi u garazi, da ne kazem amaterski. Za pravljenje komletne cevaste sasije i za prepravljanje karoserije da bi mogla da se stavi na sasiju potrebni su veliki sabloni i puno merenja, a nema neke koristi od skidanja karoserije.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Working...
      X