Gde ispraviti felnu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Znam vrlo dobro za rad ovih sa Bulevara Kralja Aleksandra, ali generalno ja nemam poverenja u krpljenje felni, pogotovo alu. Pa to je kao i kupovina polovnih guma.
    Rizikovati zivot, zbog sitne ustede.... Pa set novih i relativno dobrih alu felni je 400 EU, znaci jedna je 100EU, a za Yuga verovatno i upola jeftinija. A koliko dodje krpljenje? 25EU I da li se isplati rizikovati?!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Deki
      CBC Senator XXL
      • 18.02.2005
      • 307
      • Beograd

Najcesce je jako tesko naci odgovarajucu, i retko ko ce ti prodati samo jednu. Ako i nadjes da kupis novu, videce se razlika izmedju nove i starih. Tako da se ipak isplati. Ako se dobro uradi, nema razloga da brines za bezbednost, iako bih ja na auto sa prednjom vucom uvek radje stavio krpljenu felnu nazad.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

to je tacno, nezgodno je ono AKO se dobro uradi a sto je ovde ravno cudu.
        da li neko uopste ima i koristi rentgen za proveru varova, sto je minimum provere za procenu da li je posao dobro ili lose uradjen.

okom se nista ne vidi, samozavaravanje.

a taj sto dobro radi i ima svu potrebnu konstrolnu i mernu opremu (ne zaboraviti da se felna posle varenja mora balansirati) naravno ne radi za dzabe, sto u krajnjem dodje na slicnu ili vecu cenu od nove felne.

felne, nove se prodaju na komad, uopste ne mora da se kupuje ceo set od 5 komada.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

Working...
        X