Vectra B i lamela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skaarj
    CBC Veteran
    • 25.03.2005
    • 176
    • Novi Sad

Vectra B i lamela

Zanima me koliko je komplikovano menjati lamelu na ovom autu i da li se menja korpa zajedno sa lamelom...

Ovo pitam posto jer na stranim forumima nasao da je potrebno skidati motor (!?) da bi se ovo obavilo...
    *** gf AL QK \=-Q XES1 ***
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Re: Vectra B i lamela

Pa poprilicno nkomplikovano tako da ako se ima uslova za vadjenje motora kraci je proces zamene i ako moze da se odradi ne vadeci motor. A inace po pravilu menja se ceo set kad vec skidas jer se to retko radi ali ovde ljudi to slabo praktikuju.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Deki
      CBC Senator XXL
      • 18.02.2005
      • 307
      • Beograd

Siguran da je M nije u pravu. Kod Vectre A (a i kod vecine OPEL vozila) lamela se menja extremno lako. Dakle, nije potrebno skidanje ili pomeranje motora, vec je samo skine poklopac, primeni odgovarajuci alat, i lamela ide napolje, menjac se ne dira.
      OPEL ima ubedljivo najbolje resenje za skidanje lamele

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Ne znam nisam rekao sigurno, znam samo da sam menjao na Vectri B 2.5 i bilo je bolje da je motor isao napolje jer sam krenuo pogresnim putem i posle sam morao sanke i sve da skidam jer je polusasija i mnogo se oduzilo barem duplo nego da sam motor izvadio gore. Iz tog iskustva pricam a za ostale modele ne znam. Verovatno za manje motore ne treba.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
        X