Felne 205 45 R17"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolaf7
    CBC Veteran
    • 23.12.2007
    • 181
    • beograd

Pa dobro onda je i potrosnja valjda samo malkice veca
    If God rides a Harley............
    The Devil rides a Duke!

Comment

• Blademaster
      CBC Član
      • 15.06.2007
      • 10
      • Subotica

pa ono

Nisam nesto obratio paznju na to da ce performanse biti slabije..
      Doduse retko kada i vozim van grada, a bar u Subotici nemas gde da divljas tako da je 17 ok.. pogotovo ako je 1% razlike onda ne verujem da ce razlika u performansama biti losije uopste.. Zivko, planiram za nedelju - dve do NS pa te zovnem ako ovde ne nadjem felne jer svi drze samo 15" na lagerima tako da nemam odakle da uzmem 17" za probu...
      A da, naci gumu je isto "gimnastika" do bola.. sve neko narucivanje, cekanje...

Comment

Nije problem, kao sto rekoh, samo mi se najavi..

Ja generalno radim od 8-17h, subotom od 8-14h, pa bi bilo najpozeljnije ako mozes da ukalkulises posle toga, onda imamo vremena na miru da to odradimo..

U kranjem slucaju, mogu zamoliti Robiku, da zamenimo kod njega, na krokodilku, stavi dve, ili cak tri, da vidis kako ti stoje, jedna mi je felna bez gume, posto sam probusio pre dva meseca, ali videces ti odmah da li ti kaci ili ne..

Inace, sama dimenzija 205/45/17 je dosta egzoticna, vec je izbor 50 ili 40 profil, meni je uletela dobra kombinacija za ovu dimenziju 4 nove gume, zato sam ih i uzeo...

Comment

Working...
        X