Zdravo svima,intersovalo bi me gde mogu da nadjem rubove sedmicu ili citavu polustranicu kao i vrata ili barem oplate vrata?
Rubovi za Fiat 127
Collapse
X
-
Imas na Zrenjaninskom putu sa leve strane kad idesh iz Bgd-a (u Blizini Borche - valjda) radionicu koja radi sve zhivo, rubove, sajtne itd...
Ne znam adresu davno sam bio. Neko ce upisati nadam se...
Btw, koji motor imash u sedmici? Koje je godishte? (chisto uz put pitanje...)
-
-
Golas (ss) ako se ne varam.
ali ja ne bih njihov proizvod uzimao, potrazi kod njih ili u Unixu danski Klokerholm koji je solidnog kvaliteta, i od dobrog svedskog celika izradjeno u osnovi.
cene ne bi trebalo da budu jake. oni rade sve zivo, sa njihovog sajta mozes skinuti katalog sa svim borjevima rezervnih delova limarije pa natenane pogledaj sta ti sve treba.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Bio sam u Golasu,imaju samo krila i sajtne.
Unix?Na Batajnickom putu?Nisam znao da drze limariju,
otici cu i do Zrenjaninskog puta.
Motor je 1050ccm `82 godiste uzeo sam ga od nekog Chiche presao je 86000km,nego usput da vas pitam,nije tema za ovde ali..,spustio bih
ga na 32 visinu a imam 165/65-14 gume i u planu su mi felne 14cola 6j
moze li to da stane?Gledao sam po katalogu ova guma je vislja od std 3.5cm.Pleh Hirurgija
Comment
-
-
Unix?Na Batajnickom putu?Nisam znao da drze limariju,
znam preko njihovog dilera, koji ima komplet katalog pa sam video u njemu i onako samo bacio pogled jer mi limarija ne treba ali rekoh da znam da i to postoji sada kod nas ako nekom zatreba.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Uzmi oglase i listaj sve moguce oglase tipa mala privreda itd. Fiat ima jednu karakteristiku, a to je da obichno prednji desni rub odgovara zadnjem levom i obrnuto... Znachi razmisli i o toj varijanti, a takodje, poshto planirash dosta shire felne, neka "Evoluzione" krila ne bi bila losha zamena...
Btw, chestitam na kupovini, extra autic. Ako ti nije frka, kad odem do Zemun Polja (Zaista retko idem tamo), pogledacu da li imam neshto od limarije za njega *ostalo iz doba dok se vozio...
Comment
-
-
Oglase sam vec izvrteo,mrka kapa.Videcu ovo sa krilom nije ti losa ideja.
Nije mi frka prvo treba Yuga da sredim (verovatno sledece nedelje) posto sam ga cuknuo pa cu onda natenane da ga radim,jos biram boju za njega,
uzeo sam original pred. i zadnji vezni lim,treca vrata,desnu polustr itd.
Hvala,to mi svi kazu da je auto ekstra,ako nesto nadjes javi mi na PP.Pleh Hirurgija
Comment
-
-
Zvao sam Unix,nemaju
kod njih se vecina stvari narucuje, nemaju ovde bas veliki magacin a telefonom ja nikad sa njima nisam uspeo da dobijem tacnu informaciju.
a najradije volim da imam njihov CD pa polako pregledam sta sve ima, i sta mi sve moze zatrebati.
ako ima za Jugo kod Klokenholma mora da ima i za Fiat. samo ih verovatno mrzi da se bakcu. budi uporan, jedino sto mogu da posavetujem.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
cekaj bre, koliko ja ovde kapiram kazesh da negde (preko Unix kataloga) moze da se nadje kvalitetnija limarija i mozda josh nesto za yuga?
update: nasao sam ih
imaju neku limariju od yugaMail in function again
Comment
-
-
Originally posted by pitatore...Videcu ovo sa krilom nije ti losa ideja...
http://idata4.network.biggnet.net/presh ... php?t=1219
Comment
-
-
Skinuo sam katalog ali kad ga pokrenem prijavljuje:
"An error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine (error$2108).Nema veze,probacu ono sa prednjim desnim krilom gledao sam auto i izgleda da ce da upali ta varijanta
.
Hvala jos jednomPleh Hirurgija
Comment
-
Comment