Polomljena sasija moze li se i kako popraviti
Collapse
X
-
Zainteresovao sam se za ovaj autic (koji je uzgred 1978-o godiste) jer je supruga izrazila zelju da ga ima - svidja joj se. Lako se popravlja E sad ovo sam naso preko oglasa, covek je iz Sremske Mitrovice, pa mi bas i nije jednostavno da vidim gde je napukla sasija. Zato sam i poslao ove fotke, pogotovu ovu donju na kojoj se vidi gde je auto "najnizi" tj. prelomljen - malo iza prednjeg desnog tocka. Da li je ovo dovoljno podataka za odgovor?
WIZ?Što više za što manje
Comment
-
-
pa ne popravlja se tako lako. Spacek i Dijana su toliko nezgodni da ih vecina limara zaobilazi u sirokom luku, a ja sam cuo vic da limar ako uspe da se izbori sa Citroen limarijom odmah dobija majstorsku diplomu.
moze se popraviti pukla sasija (nema napuklo, mora komplet da se sanira jer je to noseci element) ali to poprilicno kosta. verovatno vise nego sto vredi ceo auto.
pre kupovine otidji do nekog limara na okvirnu procenu troskova, pa tek onda ako se ne sokiras vidi dalje oko ugorvaranja kupovine.
lepo je sto gospodja ima zelje, sada jos uskladiti novcanik sa zeljama, ja ne bih voleo da sam na tvom mestuvolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Pa za toliko mogu da se pruzim, covece, pa nije mi trazila BMW!
Ali u svakom slucaju, hvala na odgovoru, definitivno cu da potrazim drugi auto, ne treba se zezati sa glavom, popravak mi ipak deluje suvise komplikovan.
PozdravŠto više za što manje
Comment
-
-
Naravno evo bas sutra idem da gledam jednu
za bricka-> mozda bi BMW bio jeftiniji kod limara ali sve ostalo?
hm hm nisam bas siguran. BMW je poznat kao automobil koji je NAJJEFTINIJI za odrzavanje
za Heinza-> baci link, vec davno pokusavam da vidim taj film. Jeli to o ciganima sa Kosova?
pOzdravŠto više za što manje
Comment
-
-
Originally posted by Uros PiperskiTo je o beogradskim ciganima koji unistavaju diane i spaceke
Mozda su dosli sa Kosova, ko zna
ne bih rekao da ih unistavaju"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
Comment