Zamena kugle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

Evo danas sam posle nekog vremena resio sam da zamenim drugu kuglu (na levom tocku). Kupio neku nemacku Optimal KG i gledao sam sta je majstor prvi put radio pa mi bilo zanimljivo da sam to zamenim. Pocnem da rasturam a srafovi zapekli... i taman da odustanem sraf popusti (pametniji)... Namucio sam se muski oko srafova ali su svi popustili uz pomoc WDa i cekica! Ta kugla na levom tocku je bila u jos gorem stanju nego ona na desnom, guma raspadnuta, osovinica se sama pomera pod uticajem gravitacije, ma katastrofa. Stavio sam novu, zetegao koliko treba i na test voznji po dzombama i kaldrmi nikakvi tupi zvukovi iz trapa se ne cuju mojoj sreci nikad kraja, a jos draze mi sto sam sam zamenio to.

Sutra menjam zadnje amortizere pa teram na reglazu, cini mi se da sada nema ni mikron lufta u trapu

Eto toliko od mene...
    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

bravo, produzio si radni vek za jos mnogo godina.

super da je jos i povoljno cenovno ispalo
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Pa nije nikakva nauka, dva srafa koji drze kocione celjusti, pa jedan OK17 koji drzi osovinu kugle i 3 srafa OK13 koji drze kuglu u lezistu... Sto da ponovo placam majstora kad znam da odvijem 6 srafova a imao sam i pomoc pajsera i cekica
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
        X