TAVRIA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • krscina
    CBC Početnik
    • 27.03.2008
    • 3
    • beograd

TAVRIA

ako je neko upoznat sa ovim vozilom
    neka mi se javi
    problem je u tockovima
    izvrsicu zamenu orginalnih felni za klasicne sa cetiri rupe
    glavcina ce biti remontovana
    ima li neko misljenje za ovaj poduhvat
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

do pre dve godine vozena crvena sa 7x13 felnama,,prednje glavcine prepravljane od golfa,pa je varen nosac amortizera i uska za kacenje kugle,a pozadi je samo odmereno i ubusene rupe za 4 srafa,i prilicno spustena,a imas u zemunu Dragana sto rastura tavrije,pa ako ima viska glavcine onda se igraj,postoji mogucnost da se naprave kugle sa duzim kucistem i da se prosiri trap,ali mislim da to karoserija nece podneti,imam je pa smo stavljali gume sa vecim balonom i kacila je o sajtnu

koji motor imas?
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• krscina
      CBC Početnik
      • 27.03.2008
      • 3
      • beograd

izvini nisam bio tu
      ja sam na prednjim glavcinama zavario celicnu plocu i probusio cetiri rupe kroz plocu i glavcinu i tu srafim tocak.da li ce izdrzati glavcina to opterecenje. a na zadnjim isto su probucene rupe i takodje zavarene ploce . motor je benzinac sa ugradjenim plinom remontovana ofarbana pre 15tak dana zasticena pa cemo videti kako fura!mislim da je 0d 900 cc to je caletov auto i ima ga deset godina i ovo mu je prvi remont ne uzimajuci u obzir ulje i kocnice i onu zezalicu za palenje (ono kao plocica sto stoji na prednjem desnom kosu)stare felne su ocaj i to koje jos vozi i zaljubljen u auto tavria neka remontuje
      pozdrav od strxa

Comment

• gesdim
        CBC Član
        • 05.03.2007
        • 35
        • Skopje, Makedonija

nemam Tavriju, imao je jedan prijatelj...mislim da je radjena na bazi francuskih vozila...dali je neko pokusao da nekvalitetne glavcine zameni s francuskim, ako pasuje ??; s 3 strafa ima i Reno i Citroen i Pezo...
        ..a jel problem u nekvalitetnim zavrtnjima ili je ideja da se ugradi veci disk ili dobos ??

Comment

Working...
        X