Passat 3 90gp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • animanijak
    CBC Član
    • 02.04.2008
    • 12
    • Banjaluka

Passat 3 90gp

Pozdrav!

Imam problem sa kocnicama na passat-u 3 1.8 GL,desava mi se to da svako par dana udje mi zrak u zadnji levi tocak.ja ozracim prirodnim putem znaci bez drukanja promenim svo ulje u tom crevu od glavnog do zadnjeg prodje novo.i opet se ponovi isto udje zrak.mjenjao sam kocioni na tocku tri puta u tri radnje,radi fals"serije"ali opet isto.e ulje ne prosipa nigdje koliko se vidi niti ima manjka u posudi.peti suv, glavni takodje.... na oko sve suvo ali zrak udje posle ozrake bude dan super i pocne pomalo da uvlaci.danas je jednostavno pocela da propada u pod.kad nabijem par puta "kao da je ima".nekad odmah uhvati a nekad propusti skroz.e sad da nije glavni kocioni ali otkud mu zrak da uvuce ajde da mesa to mi se desilo u golfa 1 da je propustila gumica od klipa za zadnje tockove pa se vidjelo da u boci iskacu mjehurici ali ovde nevidim to,kakav je princim u glavnom?jedan klip,dva...
    peti na podu nije kakav je njegov princip rada znam da je tezina jedan faktor ali kako reaguej sta moze li on uvuci-stvoriti zrak,da znam da je on da mi strugar napravi od komada celika samo ono racvu da pospajam direkt-sta bi bilo tad kako bi kocili?
    Pomagajte ljudi ako znate kako,sramota me vise ozracivati svaki dan-par dana.
    Hvala svima na pomoci-unapred!
    VW Passat 1.8 GL 90g.p.
  • GORAN 0211
    CBC Član
    • 30.03.2008
    • 68
    • feketic

bez uvrede a mozda neizluftiras dobropovucu vazduh nemoze nigde jer tu gde bi povukao vazduh prethodno bi iscurelo ulje,to je logika.mozda ti je glavni kocioni problem.uzmi dvadesetak cm providnog tankog creva i navuci na sisicu a onda neka neko pritiska kocnicu"da druka"ti otpusti malo i vvideces kad nebude vise bilo vazduha
    NEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU

Comment

• animanijak
      CBC Član
      • 02.04.2008
      • 12
      • Banjaluka

druze neznam sta da ti kazem sve je moguce,ali meni smrdi na glavni,jer "nemoguce" prirodnim putem da kruzi ulje kroz cev i da neivuce vazduh,neznam mozda i ostane,ali cu ipak da probam naci set gumica za glavni kocioni-neznam dal ima to da se kupi,al ako bude bilo pa da probam zameniti,nisam pametan u subotu cu pnovo da isteram vazduh,
      i usput da pitam zna li iko na relaciji Novi Sad-Banjaluka ima li gde da se kupi tih gumica i za klipove na prednjim tockovima...
      VW Passat 1.8 GL 90g.p.

Comment

• animanijak
        CBC Član
        • 02.04.2008
        • 12
        • Banjaluka

pozdrav ljudi!
        umjesto creva za zadnji levi tocak sam uvrnuo blindiran komadic cevi u glavni kocioni.
        zasad je dobra znaci imam ju odlicnu na ova tri tocka.
        sad trazim od glavnog do levog zadnjeg,bice opet u dobosu
        e jos me nesto zanima da li postoji mogucnost da se skinu dobosi i stavi disk od GT-a dobos ej zavrnut za most sa 6 sarafa e zna li ko kako je disk pricvrscen,stavio bi to...
        VW Passat 1.8 GL 90g.p.

Comment

Working...
        X