Mislim da ti je kombinacija preagresivna tj. pretvrda. Sami Bilstein su sa gasom pod visokim pritiskom i zato tvrdji nego drugi.
Ja sam takodje cuo da su Killen sa veoma visokim "spring rate" tj. tvrdi, mislim da je kombinacija smrtonosna za auto koji ce da se vozi po SCG putevima.
Mozda da uzmes kao sto si rekao Eibach pro kit (ne sport) to je otprilike 30% tvrdje nego fabricke opruge.
Ili mislim jos je bolje da uzmes VW opruge 1BE (tvoje na kolima su verovatno serija 1BA), to ti je njihov sportski program. Pravi ih Eibach pod markom VW, spustaju kola za 20mm (sve ostale opruge na trzistu su od 30mm i vise) i tvrdji su za +/-20% od fabrickih.
Ja ih imam i prezadovoljan sam. Koristim ih sa Koni Sport amortizerima (prednji ulje).
sta da kazem...pozvao sam Mass Company zastupnistvo Eibach-a i pitam ih za taj model koji si naveo i ljudi me izgrdise sto hocu da stavim VW opruge na Opela...
joj ljudi nemate pojma kolika je ovde zatucanos...ja ne razumem...ok mozda je ekonomska situacija takva ali nikako mi ne ide u glavu da gen. zastupnik (Bilstain) ne zna svoje modele konkretno amortizera... grrr
sta da kazem...pozvao sam Mass Company zastupnistvo Eibach-a i pitam ih za taj model koji si naveo i ljudi me izgrdise sto hocu da stavim VW opruge na Opela...
joj ljudi nemate pojma kolika je ovde zatucanos...ja ne razumem...ok mozda je ekonomska situacija takva ali nikako mi ne ide u glavu da gen. zastupnik (Bilstain) ne zna svoje modele konkretno amortizera... grrr
Ooops, ja se zaj@#$% izvinjavam se zbunio sam se i mislio da imas VW. U svakom slucaju idi na Eibach ili na opruge Opel I-line (Irmscher).
VE3-4280 Suspension Strut BILSTEIN - B6 SPORT
Fit. Side Front Axle Left, Suspension Strut, Gas Pressure, Monotube, Top pin, Bottom clamp
VE3-4281 Suspension Strut BILSTEIN - B6 SPORT
Fit. Side Front Axle Right, Suspension Strut, Gas Pressure, Monotube, Top pin, Bottom clamp
BE3-2551 Shock Absorber BILSTEIN - B6 SPORT
Fit. Side Rear Axle, Spring-bearing Damper, Gas Pressure, Monotube, Bottom eye, Top pin
jos nesto mi nije jasno...sve dobre stvari kostaju dosta, jel tako?
Kako onda da Bilstain amortizer kosta ~4600 a Monroe Reflex 5500? u cemu je fora...jel bolji Monroe?
Амортизаторы фирмы " KAYABA " 341907 Opel/ Vauxhall Vectra B - R 47,1 =zadnji
Амортизаторы фирмы " KAYABA " 333913 Opel/Vauxhall Vectra B - F (L) 64,9 =prednji levi
Амортизаторы фирмы " KAYABA " 333912 Opel/Vauxhall Vectra B - F (R)64,9 =prednji desni
Comment